0 artikelen - € 0,00
Indian Maharadja

Artikelen 1 tot 28 van 32 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 28 van 32 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2

Op zoek naar een nieuwe Indian Maharadja hockeysticks? Hockeyhuis heeft de gehele collectie van Indian Maharadja nu in de collectie. Neem snel een kijkje in onze collectie voor deze topkwaliteit hockeysticks.

De nieuwe collectie Indian Maharadja hockeysticks 2016

Één van de meest originele hockeysticks op de markt zijn die van Indian Maharadja. Indian staat bekend om z’n eigentijdse design en ze laten met de collectie voor dit jaar weer zien, vooruitstrevend bezig te zijn. Indian zegt zelf dat hun hockeystick het ‘East Meets West’ gevoel moeten hebben. Een combinatie tussen Aziatische stijl gemixt met een moderne Europese look. De sticks van Indian hebben verrassende namen als Bangalore, Reloaded, Sword Line, Gravity & Tattoo.

De Bangalore collectie geeft een 'East Meets West' gevoel. Het zijn sticks met Oosterde details, gecombineerd met een modern Westers look eroverheen. Deze collectie staat bekend om zijn allround kwaliteiten en het hoge balgevoel.

De Reloaded collectie biedt een perfecte combinatie van power en balcontrole. Het zijn hockeysticks met verfijnde vormgeving in verschillende kleurcombinaties. De Reloaded heeft een gelijkmatig verdeelde 24mm kromming richting de haak en is voorzien van backhand protectie. Een vernieuwende en frisse lijn voor een brede doelgroep.

De Sword Line collectie is een authentieke range met ‘East Meets West’ uitstraling. Oosterse details gecombineerd met een moderne Westerse look eroverheen. De Sword Line sticks bieden een uitstekende combinatie van bal-stick handling en power. De Sworld Line collectie heeft een gelijkmatig verdeelde 24mm kromming richting de haak en is voorzien van backhand protectie. Een vernieuwende en frisse lijn voor een brede doelgroep.

De Gravity collectie is een klassieker van Indian Maharadja aan het worden. Een authentieke range met een échte power uitstraling. Gravity sticks bieden een uitstekende combinatie van bal-stick handling en power. De Gravity collectie heeft een gelijkmatig verdeelde 24mm kromming richting de haak en is voorzien van backhand protectie.

Indian Maharadja junior hockeysticks

De Junior sticks hebben een vrolijke uitstraling en laten in ieder kind het beste naar voren komen. De sticks hebben stoere namen zoals ‘Festival, Paradiso, Khanjar & Gravity’. De Indian Juniorsticks komen in composiet uitvoering als in houten uitvoering.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste Indian Maharadja hockeysticks. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@hockeyhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen