0 artikelen - € 0,00
Malik

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Op zoek naar een unieke hockeystick, waarmee je je echt kunt onderscheiden op het hockeyveld? Dan heeft Malik de collectie in huis! Malik is bij onze oosterburen één van de grootste hockeymerken en begint sinds jaren ook steeds meer zichtbaar te worden op de Nederlandse hockeyvelden.

De nieuwe collectie Malik hockeysticks 2016

De senior sticks van Malik hebben een stoere robuuste uitstraling. Alle Malik seniorsticks zijn voorzien van carbon, glasfiber & aramide. Het carbon maakt de sticks stijf, wat zorgt voor extra power en slagkracht tijdens het spelen. Het aanwezige glasfiber zorgt voor meer 'soepelheid' en balcontrole tijdens het hockeyen. Het gebruikte aramide zorgt voor een hogere duurzaamheid. Alle Malik sticks hebben een traditionele 24mm kromming, wat de sticks geschikt maakt voor elk niveau hockeyer.

Uniek aan Malik zijn de ‘College’ sticks. Dit zijn een collectie hockeystick gemaakt van hout. Vanwege de prijs- en kwaliteit verhouding, worden deze sticks veelal aangeschaft door scholen, verenigingen en hockeyclubs als trainings- en oefenstick.

Het andere model van de Malik hockeysticks heet de Malik Square. De Malik Square zijn normale kunststof hockeysticks die voor zowel volwassene als kinderen verkrijgbaar is.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste Malik hockeysticks. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@hockeyhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen