ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €75,-
 • Achteraf betalen
 • Betaal met spaarpunten!
 • Wat is het verschil tussen de verschillende hockeytassen?

  Met hockeytassen kunnen we onderscheid maken tussen 3 verschillende modellen:
  - Bowlingbags
  - Sticktassen
  - Rugzakken

  Bowlingsbags
  Bowlingbags zijn tassen met een ronde vorm. Op dit moment zijn de bowlingbags de populairste hockeytassen. Deze tassen bevatten (vrijwel altijd) een stickslurf waar de hockeystick in kan worden gedaan. Deze stickslurf zorgt ervoor dat je je hockeystick veilig en comfortabel kunt vervoeren.

  Ga direct naar alle bowlingbags toe

  Sticktassen
  Sticktassen zijn speciaal gemaakt voor het meenemen van één of meerdere hockeysticks. De sticktas is een langwerpige tas waar de hele hockeystick in zijn geheel inpast. Er zijn verschillende soorten en maten sticktassen, waardoor er in de ene tas meer sticks passen dan in de andere tas. Naast je hockeystick is er nog genoeg ruimte om ook je kleding en hockeyschoenen in de tas te stoppen.

  Ga direct naar alle sticktassen toe

  Rugtassen
  De rugtassen (of backpacks) zijn vooral populair onder kinderen. De backpacks zijn voorzien van een stickslurf waar de hockeystick goed inpast. Deze stickslurf zorgt ervoor dat je je hockeystick veilig en comfortabel kunt vervoeren. Naast de stick is er ook nog genoeg ruimte voor kleding, accessoires, bescherming en schoenen. Een rugzak heeft twee schouderbanden, met demping, voor extra draagcomfort op bijvoorbeeld de fiets.

  Ga direct naar alle rugtassen toe