Menu
0 artikelen - € 0,00
Sluiten
Reece Hockeytrainingspakken

Reece Hockeytrainingspakken

Reece Australia is al jaren bekend in de hockeywereld. Reece staat voor antrekkelijke producten voor sporters. Met veelzijdige, dynamische collecties willen wij jou motiveren het beste uit jezelf te halen of dit nu puur voor je plezies is of op het hoogste podium. Deze filosofie proberen zij verder uit te dragen door kledingpartners van diverse internationale sportbonden, Europese topteams en individuele spelers te sponsoren.

Artikelen 1 tot 28 van 140 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 28 van 140 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een trainingspak is onmisbaar in de kledingkast van een sporter. Een trainingspak is ideaal om te dragen tijdens de warming up, training, cooling down en overige tijd die je op je sportclub doorbrengt. Of op dagen dat je lekker thuis blijft, of de hele dag in de auto moet zitten. Kortom: een trainingspak is een onmisbaar en comfortabel item dat het leven van iedere sporter aangenamer maakt.

De grootste collectie Reece trainingspakken

De Reece trainingspakken kun je zelf samenstellen, omdat de hockeybroeken en hockeyjacks los van elkaar besteld moeten worden. Het zo genoemde Mix en Match principe brengt een aantal voordelen met zich mee zoals:
- Het jack en de broek kunnen in verschillende maten worden besteld. Zo heb je altijd de juiste maat hockeykleding
- Je kunt zelf de kleurencombinatie maken. Geen kleurcombinatie is te gek, omdat je het helemaal zelf kunt bepalen. Het assortiment is zo opgebouwd dat er ruim 300 verschillende combinaties mogelijk zijn!
- Het assortiment bestaat uit drie modellen die allen verkrijgbaar zijn in een heren uitvoering en een aparte dames uitvoering met een ladies fit. De vrouwelijke snit zorgt voor aansluitende lijnen

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen