Menu
0 artikelen - € 0,00
Sluiten

Indian Maharadja Hockeysticks

“The

The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk. De merkbeleving is gebaseerd op 'East meet West'; geïnspireerd door Oosterse mystiek en Westerse eigentijdse designs. The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door de hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs. De laatste jaren is Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken.

> Populaire modellen: Gravity | Jhuknaa | Raisor | Sumo | Sword

Artikelen 1 tot 28 van 64 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 28 van 64 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Indian Maharadja hockeysticks

Één van de meest originele hockeysticks op de markt zijn die van Indian Maharadja. Indian staat bekend om z’n eigentijdse design en ze laten met de collectie voor dit jaar weer zien, vooruitstrevend bezig te zijn. Indian zegt zelf dat hun hockeystick het ‘East Meets West’ gevoel moeten hebben. Een combinatie tussen Aziatische stijl gemixt met een moderne Europese look. De sticks van Indian hebben verrassende namen als Dipped, Tape, Sword, Gravity en Jhuknaa.

De Dipped hockeystickcollectie is een compleet nieuwe, eigentijdse en kleurrijke lijn van The Indian Maharadja. De Dipped hockeysticks zijn allround en zijn voorzien van backhand protectie. De hockeysticks bevatten lage carbonpercentages, waardoor er veel gevoel in de hockeystick zit en je jouw skills sneller kunt ontwikkelen. De Dipped hockeysticks hebben een maximale kromming van 24mm op 30cm van de krul, waardoor de hockeystick vergelijkbaar is met een Mid Bow kromming. De krul is voorzien van een slanke punt, waardoor de bal makkelijker te liften is.

De Tape hockeysticks zijn ook nieuw in de collectie van The Indian Mahardja en hebben een opvallende retrolook. De hockeysticks bevatten carbonpercentages van 10% t/m 50%. De maximale kromming van 24mm zit op 25cm van de krul, waardoor de kromming vergelijkbaar is met een Low Bow kromming. De rondree shaft onder de grip zorgt voor een snellere rotatie van de forehand naar de backhand.

De Sword Line collectie is een authentieke range met ‘East Meets West’ uitstraling. Oosterse details gecombineerd met een moderne Westerse look eroverheen. De Sword Line sticks bieden een uitstekende combinatie van bal-stick handling en power. De Sworld Line collectie heeft een gelijkmatig verdeelde 24mm kromming richting de haak en is voorzien van backhand protectie. Een vernieuwende en frisse lijn voor een brede doelgroep.

De Gravity collectie is een klassieker van Indian Maharadja aan het worden. Een authentieke range met een échte power uitstraling. Gravity sticks bieden een uitstekende combinatie van bal-stick handling en power. De Gravity collectie heeft een gelijkmatig verdeelde 24mm kromming richting de haak en is voorzien van backhand protectie.

De Jhuknaa collectie is een powerstick voor de speler met een voorkeur voor een extra kromming. Door de speciale buiging zijn deze stick zeer geschikt voor de geoefende dribbelaar, maar ook ideaal voor de sleeppush en scoop. Een stugge Extreme Low Bow hockeystick met een extra kromming dicht bij de haak. Een uitstekende combinatie van power en slagkracht voor de zeer technische speler.

Indian Maharadja junior hockeysticks

De Junior sticks hebben een vrolijke uitstraling en laten in ieder kind het beste naar voren komen. De sticks hebben dezelfde namen als de senioren stick, namelijk TMC, Sumo, Gravity Pro en Stickerbomb. Bij de Indian Maharadja Junior hockeysticks kun je kiezen tussen een kunststof hockeystick, al dan niet met carbon, waarmee je harder kunt slaan en die vaak langer meegaat. Je kunt ook kiezen voor een houten hockeystick, waarbij het makkelijker is om de techniek in de vingers te krijgen en je skilss te verbeteren.
USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen