Menu
0 artikelen - € 0,00
Sluiten

Indian Maharadja Hockeysticks

“The The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk. De merkbeleving is gebaseerd op 'East meet West'; geïnspireerd door Oosterse mystiek en Westerse eigentijdse designs. The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door de hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs. De laatste jaren is Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken. The Indian Maharadja hockeysticks zijn geschikt voor elke sporter. Daarnaast is er ook nog een ruim assortiment accessoires, protectie, tassen en kleding.

Artikelen 1 tot 28 van 29 in totaal

Bekijk pagina
 1. 1
 2. 2
 • Indian Maharadja
  Snel bestellen
  Indian Maharadja Wood Raisor Blue Hockeystick Junior
  Indian Maharadja Wood Raisor Blue Hockeystick Juni

  Adviesprijs: € 29,95

  Onze Prijs: € 19,95

 • Indian Maharadja
  Snel bestellen
  Indian Maharadja Raisor Blue Hockeystick Junior
  Indian Maharadja Raisor Blue Hockeystick Junior

  Adviesprijs: € 49,95

  Onze Prijs: € 24,95

 • Indian Maharadja
  Snel bestellen
  Indian Maharadja Raisor Acid Hockeystick Junior
  Indian Maharadja Raisor Acid Hockeystick Junior

  Adviesprijs: € 49,95

  Onze Prijs: € 24,95

 • Indian Maharadja
  Snel bestellen
  Indian Maharadja Gravity Pro Blue Hockeystick Junior
  Indian Maharadja Gravity Pro Blue Hockeystick Juni

  Adviesprijs: € 69,95

  Onze Prijs: € 39,95

Artikelen 1 tot 28 van 29 in totaal

Bekijk pagina
 1. 1
 2. 2

De nieuwe collectie Indian Maharadja hockeysticks 2017

Één van de meest originele hockeysticks op de markt zijn die van Indian Maharadja. Indian staat bekend om z’n eigentijdse design en ze laten met de collectie voor dit jaar weer zien, vooruitstrevend bezig te zijn. Indian zegt zelf dat hun hockeystick het ‘East Meets West’ gevoel moeten hebben. Een combinatie tussen Aziatische stijl gemixt met een moderne Europese look. De sticks van Indian hebben verrassende namen als TMC, Sumo, Sword, Gravity en Jhuknaa.

De TMC 'Too Much Color' is de succesvolle collectie en multicolor design van The Indian Maharadja. De TMC sticks zijn soepele allround veld hockeysticks met backhandprotectie en in verschillende carbonpercentages. De stick heeft de juiste balans tussen soepelheid en stugheid die zorgt voor voldoende slagkracht en goed balgevoel.

Sumo, een compleet nieuwe, eigentijdse en kleurrijke lijn in The Indian Maharadja collectie. Het zijn vijf opvallende en sportieve kleurencombinaties voor een brede doelgroep. Een stick met de juiste balans tussen soepelheid en stijfheid. Het hogere deel carbon in de Sumo Fourty en Fifty voor extra sterkte, stijfheid en dempingswaarde. De allround hockeystick voor een perfecte combinatie van power en balcontrole.

De Sword Line collectie is een authentieke range met ‘East Meets West’ uitstraling. Oosterse details gecombineerd met een moderne Westerse look eroverheen. De Sword Line sticks bieden een uitstekende combinatie van bal-stick handling en power. De Sworld Line collectie heeft een gelijkmatig verdeelde 24mm kromming richting de haak en is voorzien van backhand protectie. Een vernieuwende en frisse lijn voor een brede doelgroep.

De Gravity collectie is een klassieker van Indian Maharadja aan het worden. Een authentieke range met een échte power uitstraling. Gravity sticks bieden een uitstekende combinatie van bal-stick handling en power. De Gravity collectie heeft een gelijkmatig verdeelde 24mm kromming richting de haak en is voorzien van backhand protectie.

De Jhuknaa collectie is een powerstick voor de speler met een voorkeur voor een extra kromming. Door de speciale buiging zijn deze stick zeer geschikt voor de geoefende dribbelaar, maar ook ideaal voor de sleeppush en scoop. Een stugge Extreme Low Bow hockeystick met een extra kromming dicht bij de haak. Een uitstekende combinatie van power en slagkracht voor de zeer technische speler.

Indian Maharadja junior hockeysticks

De Junior sticks hebben een vrolijke uitstraling en laten in ieder kind het beste naar voren komen. De sticks hebben dezelfde namen als de senioren stick, namelijk TMC, Sumo, Gravity Pro en Stickerbomb. De Indian Juniorsticks komen in composiet uitvoering als in houten uitvoering.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen