Menu
0 artikelen - € 0,00

Mercian Hockeysticks

“Mercian Op zoek naar een specialistische hockeystick, waarmee je je kunt écht kunt onderscheiden op het hockeyveld? Dan heeft Mercian hetgeen wat je zoekt! De Mercian seniorsticks zijn gemaakt voor profs, recreatieve & amateur hockeyers. Kortom, voor elk niveau heeft Mercian een stick in zijn collectie. Naast een stijlvolle collectie hockeysticks heeft Mercian ook keepersmateriaal & hockeytassen in zijn assortiment.

9 artikel(en)

 • Mercian
  - 40%
  Snel bestellen
  Mercian Genesis 0.3 Hockeystick Senior
  Mercian Genesis 0.3 Hockeystick Senior

  Adviesprijs: € 50,00

  Onze Prijs: € 29,95

9 artikel(en)

De nieuwe collectie Mercian hockeysticks 2017

De nieuwe collectie Mercian hockeysticks bestaat uit zowel senior als junior hockeysticks. De hockeysticks van Mercian zijn verkrijgbaar voor in de zaal of op het veld. Mercian heeft dit seizoen gekozen voor twee collecties, namelijk de Evolution en de Genisis lijn.

Op zoek naar een specialistische hockeystick, waarmee je je kunt écht kunt onderscheiden op het hockeyveld? Dan heeft Mercian met de Evolution lijn dé collectie in huis. De Mercian Evolution lijn combineert de nieuwste en beste materialen om de beste prestatie te kunnen leveren. Er zijn meerdere hockeystick verkrijgbaar met verschillende carbonpercentages en kromming.

De Mercian Genesis Pro lijn is bedoeld voor de pure hockey liefhebber, die het allerbeste uit z'n spel wil halen. Met deze Genesis hockeystick, heb je één van beste sticks uit de Mercian collectie in huis. De Mercian Genesis lijn is ook verkrijgbaar in verschillende carbonpercentage, met name lage carbonpercentages. De hockeysticks hebben allemaal een Pro Bend.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen