Menu
0 artikelen - € 0,00

Stag Hockeysticks

“Stag

Ben jij op zoek naar een nieuwe Stag hockeystick? De nieuwste collectie Stag hockeysticks staat nu met korting online bij Hockeyhuis.nl. Stag Hockey staat al sinds de jaren 90 bekend om de carbon sticks. Stag is het allereerste hockeymerk uit Nederland die carbon gebruikten om hun hockeysticks te verstevigen. De technieken die zijn daarbij hebben ontwikkeld worden vandaag nog steeds gebruikt bij het produceren van hockeysticks.

1 artikel(en)

 • Stag
  - 50%
  Snel bestellen
  Stag Helix 100 Junior Hockeystick
  Stag Helix 100 Junior Hockeystick

  Adviesprijs: € 49,99

  Onze Prijs: € 24,95

1 artikel(en)

De nieuwe collectie Stag hockeysticks

De nieuwe collectie Stag hockeysticks wordt van carbon, dyneema, kevlar & glassfibre gemaakt. De verschillende kunststoffen zorgen allen voor hun eigen karakter, waardoor er een verschil ontstaat in de Power & Handling tussen de hockeysticks van Stag.
De Stag hockeystick kan worden gemaakt met een van de twee verschillende haken die Stag produceerd. De Maxi haak is een grote haak met een groot stopvlak en veel slagvak. Dit is de meeste gebruikte haak en geschikt voor bijna elke speler. De Midi haak van Stag is bestemd voor de technische speler, de kleine haak zorgt voor minder weerstand en een beter balbehandeling.

Stag junior hockeystickcollectie

De Stag collectie bestaat uit modellen als Mini, Magic Junior, Helix, Matrix & Pro hockeysticks. Voor junioren en senioren zijn er sticks met een composiet frame als zowel een houten basis.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen