0 artikelen - € 0,00
TK

Artikelen 1 tot 28 van 30 in totaal

Bekijk pagina
 1. 1
 2. 2
 • TK
  Snel bestellen
  TK Hockey Platinum 2 'Low Bow' Hockeystick Senior

  Adviesprijs: € 249,95

  Onze Prijs: € 199,95

 • TK
  Snel bestellen
  TK Hockey Platinum 1 Deluxe Hockeystick Senior

  Adviesprijs: € 349,95

  Onze Prijs: € 297,46

 • TK
  Snel bestellen
  TK Hockey Platinum 2 Hockeystick Senior

  Adviesprijs: € 274,95

  Onze Prijs: € 199,95

 • TK
  Snel bestellen
  TK Hockey Platinum 1 'Low Bow' Hockeystick Senior

  Adviesprijs: € 324,95

  Onze Prijs: € 269,95

Artikelen 1 tot 28 van 30 in totaal

Bekijk pagina
 1. 1
 2. 2

Ben jij op zoek naar een nieuwe TK hockeystick? De nieuwste collectie TK hockeysticks staat nu online met korting op Hockeyhuis.nl.

De nieuwe TK hockeystick collectie 2015

TK Hockey heeft zijn hockeysticks verdeeld in drie niveaus. Het hoogste niveau zijn de Platinum (P) sticks. Gemiddelde sticks vallen onder de Synergy (S) lijn. Sticks voor een kleiner budget, zonder in te leveren op kwaliteit worden Trilium (T) sticks genoemd.

De Platinum hockeysticks van TK leggen de sportieve lat hoog voor die spelers die het beste eisen. De top kwaliteit Platinum sticks van TK zetten de nieuwe standaard in technologische vooruitgang en zijn gemaakt met een hoge Carbon Nano samenstelling en een versteviging in de krul van Kevlar voor ongeëvenaarde speleigenschappen. De nieuwe bijzonderheid van de topklasse Platinum sticks is het met schuim gevuld binnenste, een unicum in het hockey. Dit is niet alleen een droom, want deze DynanoTex-technologie is zichtbaar aan de ronde kant van de stick doorheen een schaakbord-patroon. Uniek en haast te mooi om mee te spelen.

De Synergy sticks van TK bieden telkens weer ongeëvenaarde prestaties en leiden nog altijd de markt wat betreft technologische vooruitgang. De prestatie-faam van de Synergy-modellen van TK blijft onovertroffen.

De Trilium sticks van TK voldoen aan de wensen van elke speler en elk budget zonder toegevingen. De no-nonsense sticks van het Trilium-gamma van TK zijn ideaal voor spelers van elk niveau. Het olifantenlogo van TK is prominenter aanwezig in het design van deze sticks als rechstreeks antwoord op de vraag van onze klanten. Deze betaalbare sticks brengen TK's gevestigde technologie in het spel, terwijl ze het budget van deze moderne tijden weerspiegelen.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste TK hockeysticks. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@hockeyhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen