0 artikelen - € 0,00
Voodoo

Er zijn geen product gevonden.

Ben jij op zoek naar een nieuwe Voodoo hockeystick, waarmee jij je echt kunt onderscheiden op het hockeyveld? Dan heb jij een Voodoo hockeystick nodig. Hockeyhuis heeft de complete Voodoo hockeysticks collectie online staan.

De nieuwe Voodoo hockeysticks collectie 2015

Voodoo is in Australie een van de grootste hockeymerken en begint ook in Nederland steeds groter en bekender te worden. De nieuwe collectie van 2015 is, volgens Voodoo, de beste collectie die zij ooit hebben gemaakt. De nieuwe collectie is gemaakt van 'hyper carbon', silicon soft touch grips en een dubbele kevlar technologie. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Voodoo stick nog sterker wordem, betere balbehandeling en verhoogde duurzaamheid hebben.

Voodo hockeysticks modellen

Voodoo heeft een gemakkelijk systeem bedacht om hun sticks te verdelen. Des te hoger de ‘level’, des te beter de hockeystick. De ‘Level 1’ sticks zijn de beste die Voodoo in z’n collectie heeft. De ‘Level 6’ sticks zijn instapmodellen in de Voodoo hockeywereld.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste Voodoo hockeysticks. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@hockeyhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen