0 artikelen - € 0,00

OBO hockeytassen

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Op zoek naar een beste OBO keeperstassen?

OBO heeft de beste keeperstassen van alle hockeymerken. De OBO Wheeliebags zijn de populairste keeperstassen onder de hockeykeepers. De OBO Wheeliebag is er in twee versies, namelijk de Wheelie Bag Basic en Wheelie Bag Deluxe.

De OBO Wheelie Bag Basic is de goedkopere versie van de wheeliebag Deluxe, omdat de Basic geen extra ritsen of vakjes heeft. De Wheeliebag heeft een sterke bodemplaat en een uitschuifbaar handvat.
De OBO Wheelie Bag Deluxe is de beste keeperstassen die op dit moment te verkrijgen is. De 2 handgrepen en het uitschuifbare handvat zorgen ervoor dat je de keeperstas altijd makkelijk kunt vasthouden. De Wheelie Bag Deluxe heeft extra vakjes voor je portemonnee en een speciaal vak voor je natte spullen. De tas is gemaakt van extra sterk nylon en een zware kwaliteitsrits.
Naast de Wheeliebags heeft OBO ook nog de Body Bags. Dit zijn eenvoudige keeperstassen zonder wieltjes, waardoor deze lastiger te vervoeren is. De tas is voorzien van een schouderband en ventileergaas aan beide kanten. De OBO Body Bag is er in 3 verschillende maten.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen