ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €75,-
 • Achteraf betalen
 • Betaal met spaarpunten!
 • Bij Hockeyhuis.nl spaar je automatisch voor korting op je volgende bestelling. Dit werkt heel simpel. Iedereen met een account ontvang bij elke aankoop automatisch spaarpunten. De spaarpunten zijn te verdienen én uit te geven op onze websites en in de winkel.

  Een voorwaarde is dat je als klant geregistreerd bent. Dit kan via deze link. Heb je een account? Log dan in voor dat je de bestelling plaatst. Achteraf toekennen van spaarpunten is helaas niet mogelijk.

  Hoe spaar ik spaarpunten?

  Alleen klanten met een account kunnen sparen voor spaarpunten. De punten krijg je bij elke aankoop, en geldt voor alle producten. Voor elke uitgegeven euro ontvang je 1 punt. Elk spaarpunt heeft een waarde van €0,05. Spaarpunten verdiend bij een aankoop verlopen niet. Bij een retour worden de spaarpunten weer uit het account gehaald.

  Spaarpunten gebruiken.

  De spaarpunten die je hebt gespaard zijn onbeperkt geldig en altijd terug te vinden in het account. Bij het plaatsten van een nieuwe bestelling kan je er voor kiezen om (gedeeltelijk) te betalen met spaarpunten.

  Wij behouden ons het recht voor om ten alle tijden bovenstaande voorwaarden aan te passen.

  © 2018 Hockeyhuis.nl All Rights Reserved.