Grays G3000 Sticktas

Regular Price € 59,95 Special Price € 44,95
SKU
6606600

De Grays G3000 Sticktas is ideaal voor het vervoeren van 3-4 hockeysticks. Hij heeft een apart compartiment waarin je je sticks veilig kunt opbergen en beschermen. Daarnaast heeft de tas een ruim voorvak waarin je andere uitrusting kunt opbergen, zoals kleding, scheenbeschermers en andere accessoires.

De tas beschikt over een groot vak voor waardevolle spullen, waarin je je persoonlijke items zoals sleutels, telefoon en portemonnee veilig kunt opbergen. Dankzij het gevoerde enkelbandontwerp kun je de tas comfortabel over je schouder dragen. De gevoerde band zorgt voor extra draagcomfort, zelfs wanneer de tas volledig geladen is. De Grays G3000 Sticktas is gemaakt van waterbestendig materiaal aan de onderzijde, waardoor je spullen beschermd blijven tegen vocht, zelfs als je de tas op een vochtige ondergrond plaatst.

Met zijn slimme ontwerp, ruime opbergmogelijkheden en beschermende functies is de Grays G3000 Sticktas de ideale keuze voor elke hockeyspeler die op zoek is naar een betrouwbare en functionele tas om hun sticks en uitrusting veilig en georganiseerd te houden.

SKU: 6606600

Merk: Grays

Kleur: Zwart