Accessoires

Filteren

Gebitsbeschermers zijn een essentiële uitrusting voor hockeyspelers, ontworpen om het gebit te beschermen tegen impact en letsel tijdens het spel. Deze op maat gemaakte beschermers bieden niet alleen fysieke veiligheid, maar ook gemoedsrust, waardoor spelers met vertrouwen en focus op het veld kunnen spelen. Gemaakt van duurzame materialen, absorberen ze schokken en minimaliseren ze het risico op tandletsel.

> Populaire merken: adidas | Brabo | Grays | Indian Maharadja | OsakaReece

Type: BallenBidons | GripsHaarbandjes | Winterhandschoenen

Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
 1. Reece Monto Trainingshesjes
  As low as € 7,95
 2. Reece Monto Trainingshesjes
  As low as € 7,95
 3. Reece Monto Trainingshesjes
  As low as € 7,95
 4. Reece Monto Trainingshesjes
  As low as € 7,95
 5. Stag Trainingshesje
  As low as € 2,95 Regular Price € 5,95
 6. Indian Maharadja Trainings Hesje Groen
  As low as € 6,95
 7. Indian Maharadja Trainings Hesje Oranje
  As low as € 6,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

Hockeyaccessoires spelen een cruciale rol bij het optimaliseren van prestaties, comfort en bescherming voor hockeyspelers op en buiten het veld. Deze diverse reeks items, waaronder bidons, grips, tape, haarbandjes, hockeyballen en winterhandschoenen, dragen bij aan een verbeterde spelervaring en stellen spelers in staat om met vertrouwen en gemak te spelen, ongeacht de omstandigheden.

Bidons zijn onmisbaar om spelers gehydrateerd te houden tijdens intense wedstrijden en trainingssessies. Ze zorgen voor een gemakkelijke toegang tot water, wat essentieel is om de energieniveaus op peil te houden en uitdroging te voorkomen, vooral tijdens warm weer.

Grips en tape bieden spelers de mogelijkheid om een stevige en comfortabele grip op hun stick te behouden. Dit is van vitaal belang voor nauwkeurige balcontrole, dribbelen en schieten. Door de juiste grip of tape te gebruiken, kunnen spelers hun stick precies zo aanpassen als ze willen, wat bijdraagt aan een betere handling van de bal.

Haarbandjes zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan de outfit van een hockeyspeler, maar ze helpen ook om het haar op zijn plaats te houden en het gezicht vrij te houden tijdens het spel. Dit voorkomt afleiding en zorgt ervoor dat spelers zich volledig kunnen concentreren op het spel.

Hockeyballen vormen de kern van het spel en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten voor verschillende ondergronden en speelstijlen. Deze ballen zijn ontworpen om optimale stuitereigenschappen en controle te bieden, wat van invloed is op de snelheid, precisie en dynamiek van het spel.

Winterhandschoenen zijn van onschatbare waarde tijdens koudere seizoenen, waarin het spelen van hockey in koude temperaturen een uitdaging kan zijn. Deze handschoenen houden de handen warm en beschermd, waardoor spelers zich kunnen concentreren op het spel zonder hinder van de kou.