• Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Osaka Hockeysticks

  Osaka is opgericht in 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste hockeymerken. Osaka is een van de grootste steden in Japan, waarbij technologie en vooruitgang de beste woorden zijn om de stad te omschrijven. Dezelfde intentie wordt door Osaka gebruikt om hun producten te maken. De Westerse kennis wordt gecombineerd met de Oosterse stijl.

  > Populaire modellen: Pro Tour | Vision

  Producten 1-20 van 48

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 48

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Osaka hockeystick kopen

  Osaka is opgericht in 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste hockeymerken. Osaka is een van de grootste steden in Japan, waarbij technologie en vooruitgang de beste woorden zijn om de stad te omschrijven. Dezelfde intentie wordt door Osaka gebruikt om hun producten te maken. De Westerse kennis wordt gecombineerd met de Oosterse stijl.

  De nieuwe modellen Osaka Hockeysticks

  De nieuwe collectie Osaka hockeysticks bestaat uit twee modellen hockeysticks, de Pro Tour en de Vision hockeysticks. De Osaka Pro Tour hockeysticks zijn de beste hockeysticks die worden gemaakt door Osaka. De Pro Tour bestaat uit 4 verschillende modellen, namelijk de Pro Tour Limited, Pro Tour 100, Pro Tour 70 en de Pro Tour 40 hockeysticks. De verschillende getallen achter de hockeysticks staan voor het carbonpercentage, wat zich in de hockeystick bevindt.

  De Osaka Vision hockeysticks zijn kleurrijke hockeysticks die verkrijgbaar zijn in drie verschillende modellen, namelijk de Osaka Vision 85, Osaka Vision 55 en de Osaka Vision 25. Ook hier staan de getallen weer voor het carbonpercentage, wat zich in de hockeystick bevindt.

  De Osaka hockeysticks zijn verkrijgbaar in verschillende krommingen; de Show Bow, Groove Bow en de Proto Bow. De Show Bow heeft een maximale kromming van 24mm op 200mm van de haak, wat vergelijkbaar is met een Low Bow Kromming. Deze Osaka sticks zijn uitermate geschikt voor spelers die de bal veel pushen en controle willen houden over de bal, tijdens het dribbelen. De Groove Bow heeft een maximale kromming van 24mm op 250mm van de haak, wat vergelijkbaar is met een Mid Bow kromming. De hockeystick is geschikt voor spelers die veel pushen en controle willen houden over de bal tijdens het dribbelen. De Proto Bow heeft een maximale kromming van 24mm op 200mm van de haak, wat vergelijkbaar is met een Extreme Low Bow kromming. Deze hockeystick is daardoor uitermate geschikt voor spelers die de bal veel scoopen en pushen, daarnaast is de hockeystick ook perfect voor strafcornerspecialisten.

  De beste hockeystick kiezen

  Het kiezen van een goede hockeystick wordt nogal eens onderschat. Het spelen met de beste hockeystick kan de kwaliteit van je spel daadwerkelijk verhogen. Vooral de lengte, kromming en het carbongehalte van een stick zijn van cruciaal belang.

  De lengte van een hockeystick

  Een te lange hockeystick zorgt dat het lastiger wordt om de techniek in de vingers te krijgen. Een te korte hockeystick vermindert de slagkracht van de speler en de kans is groot dat je kind de verkeerde houding aanneemt.
  De lengte van de sticks worden aangegeven in inches. De beste manier om te meten is vanaf de grond tot het heupbot. De lengte hockeystick die je dan nodig hebt kun je vinden op de productpagina onder maattabel. Hiermee zorg je ervoor dat de kinderen altijd met de goede maat hockeysticks lopen.
  De gebruikelijke lengte voor senioren is een hockeystick 36 5 inch, echter zijn er sommige hockeyers die hun voorkeur geven aan verlengde hockeystick. Onder een verlengde hockey stick verstaan wij een 37,5", 38,5". 39,5" of een 40".

  Kromming van een hockeystick

  Iedere hockeystick heeft een kromming, die wordt aangeduid in millimeters (mm). De kromming van de hockeystick ligt tussen de 16mm en de 25mm. Volgens de officiële reglementen van de KNHB is de maximale kromming 25mm. De stelregel is ‘Hoe krommer de stick, hoe meer snelheid je kunt meegeven aan de push’. Spelers die de sleeppush doen gebruiken vaak een hockeystick met maximale kromming. Dit komt omdat de bal bij de sleeppush van achter het lichaam moet komen.
  Daarnaast is het zeer belangrijk om te kijken waar de maximale kromming zich bevindt. Als de kromming dicht bij de haak zit is de zeer geschikt voor strafcornerspecialisten en spelers die de bal veel pushen. Als de kromming meer naar het midden van de hockeystick zit, is het een allround hockeystick die alle facetten van het hockeyspel bevatten.

  Kinder hockeystick

  Hockeyhuis heeft een hockeystick collectie voor jong en oud. De senior hockeysticks bestaan uit de maten 36 5 inch, 37,5 inch, 38,5 inch, 39,5 inch en 40 inch.
  De hockeystick junior zijn verkrijgbaar van 21 inch t/m 36 inch. Om zeker te zijn van de juiste lengte kun je gebruik maken van de meetmethode van Hockeyhuis. Op deze manier vind je altijd de juiste maat kinder hockeysticks, zodat je kind altijd in de goede houding kan hockeyen. De collectie hockeystick junior bestaat uit alle bekende hockey merken, zoals adidas, Brabo, Dita, Grays, Indian Maharadja, Malik, Osaka, Reece, Stag en TK. Kortom er is genoeg keuze om de ideale kinder hockeystick uit te zoeken!

  Hockeystick kopen in de aanbieding

  Hockeyhuis heeft ook altijd hockeysticks in de aanbieding. Het gaat hierbij om "ouderen" hockeysticks van eerdere collecties. Deze hockeysticks zijn in de sale en worden aangeboden voor een lagere prijs. Als je altijd op de hoogte wilt zijn van de laatste hockeystick aanbiedingen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Wij zullen je wekelijks op de hoogte houden van de nieuwste collectie, aanbiedingen en innovaties.