Menu
0 artikelen - € 0,00
Sluiten

Osaka Hockeysticks

“Osaka

Osaka is opgericht in 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste hockeymerken. Osaka is een van de grootste steden in Japan, waarbij technologie en vooruitgang de beste woorden zijn om de stad te omschrijven. Dezelfde intentie wordt door Osaka gebruikt om hun producten te maken. De Westerse kennis wordt gecombineerd met de Oosterse stijl.

> Populaire merken: Pro Tour | 1 Series | 2 Series | 3 Series | 4 Series | 5 Series

Artikelen 1 tot 28 van 31 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 28 van 31 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2

Osaka hockeystick kopen

De Osaka hockeysticks is een relatief nieuw merk en is gecreeerd om het gat tussen fashion en sport te verkleinen. De Osaka hockeysticks hebben de laatste enorm aan populariteit gewonnen, vanwege de goede kwaliteit en de mooie designs.

De nieuwe modellen Osaka Hockeysticks

De Osaka hockeysticks hebben een stoere robuuste uitstraling. De nieuwe collecties heten de Concept Series, Pro Tour Series, 1 Series, 2 Series, 3 Series, 4 Series en 5 Series. De sticks hebben een kromming tussen de 20 en 25mm, wat ze geschikt maakt voor alle type hockeyers. Of je nu recreatief speelt of op het hoogste niveau, Osaka heeft een stick in z’n collectie zitten.

De sticks hebben carbon percentages oplopend van 0% t/m 100%. Hoe hoger het carbon percentage, des de stijver de hockeystick. Hoe stijver de hockeystick, des te groter de slagkracht. Des te groter de slagkracht, hoe hoger de balsnelheid.

Kenmerkend aan Osaka is dat hun sticks zeer lichtgewicht zijn, zonder in te leveren op speelcomfort. Naast hockeysticks heeft Osaka ook hockeyschoenen, hockeykleding, hockeyaccessoires en hockeytassen in z’n assortiment.

Osaka hockeystick junior

Osaka heeft ook een uitgebreide collectie junior hockeysticks. De Osaka 1 Series PTK series voor junioren is een 100% Fiberglas hockeystick heeft een kleine kromming van 17mm en is daardoor een goede hockeystick voor de allround hockeyer. De Osaka hockeysticks zijn zeer goed te combineren met de Osaka hockeytassen.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen