ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Osaka Hockeytassen

  Osaka is opgericht in 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste hockeymerken. Osaka is een van de grootste steden in Japan, waarbij technologie en vooruitgang de beste woorden zijn om de stad te omschrijven, dit zijn ook de kernwaarden van Osaka. De Osaka hockeytassen zijn in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de populairste hockeymerken.

  > Populaire modellen: Rugzakken | Schoudertassen | Sticktassen

  Producten 1-20 van 32

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 32

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Op zoek naar een Osaka hockeytas?

  Osaka is in de laatste jaren uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken van Nederland. Naast de hockeysticks en hockeykleding maakt Osaka ook hockeytassen. Osaka heeft 3 verschillende soorten hockeytassen, namelijk de Osaka sticktassen, de Osaka Rugtassen en de Osaka sporttassen.

  Osaka sticktas

  De Osaka sticktassen zijn mooie, grote tassen, waarmee je tot wel 5 hockeysticks tegelijk kunt vervoeren. Daarnaast is er nog genoeg ruimte voor je hockeyschoenen, hockeykleding en je andere spullen. De sticktas is gemaakt van 100% tarpauline, waardoor de tas 100% waterdicht is. De verstelbare schouderbanden zijn voorzien van extra demping, waardoor je extra draagcomfort hebt. De Osaka sticktassen zijn er in verschillende maten. De Osaka sticktas medium is de kleinste versie van de Osaka sticktassen. De Osaka Large sticktassen is groter en biedt ruimte voor meerdere hockeysticks. De Osaka Custom sticktassen zijn de grootste en bieden het meeste ruimte. Daarnaast is het bovengedeelte van de tas af te ritsen, waardoor je een rugzak hebt.

  Osaka rugzakken

  De Osaka rugtassen of backpacks zijn ideale tassen voor tijdens het fietsen. Door de stickslurf is de hockeystick veilig te vervoeren op de fiets. Naast de stick passen ook je andere hockeyspullen in de tas. De rugtas is gemaakt van 100% tarpauline, waardoor deze 100% waterdicht is. De Osaka rugzakken zijn net als de sticktassen verkrijgbaar in meerdere formaten. De Osaka Junior Rugzak is de kleine rugzak en is bedoeld voor de kleine hockeyers. De Osaka Large Backpack kan door volwassenen en kinderen worden gedragen en biedt naast ruimte voor de hockeystick, ook ruimte voor de rest van jouw hockeyspullen.

  Osaka sporttassen

  De Osaka sporttassen zijn ideaal voor de hockeyers met veel hockeyspullen. De hockeystick kan aan de zijkant van de tas worden vast gemaakt, waardoor deze veilig kan worden vervoerd. De tas is voorzien van meerdere grote en kleine vakken, waardoor je alles mee kunt nemen. De sporttas is ook gemaakt van 100% tarpauline, waardoor de tas waterdicht is. De comfortabele schouderbanden zorgen ervoor dat je tas lang op je rug kunt dragen.

  Welke hockeytassen zijn er?

  Er zijn 4 verschillende type hockeytassen; de schoudertas (bowlingbag), sticktassen, rugzakken en keeperstassen.

  De schoudertas, ook wel bowlingbag, genoemd zijn op dit moment de populairste tassen op- en langs het hockeyveld. Deze tassen bevatten (vrijwel altijd) een stickslurf waar de hockeystick in kan worden gedaan. Deze stickslurf zorgt ervoor dat je je hockeystick veilig en comfortabel kunt vervoeren. Daarnaast biedt de tas nog voldoende ruimte voor je andere hockeyspullen.

  Sticktassen zijn grote hockeytassen, waar je al je hockeyspullen in één keer in mee kunt nemen. Er zijn verschillende types en maten sticktassen, waardoor er in de ene tas meer sticks passen dan in de andere tas. Naast je hockeystick is er nog genoeg ruimte om ook je kleding, bescherming en hockeyschoenen in de tas te stoppen.

  Hockey Rugtassen zijn populair onder kinderen. Deze backpacks zijn (vrijwel altijd) voorzien van een stickslurf. De stickslurf zorgt ervoor dat je je hockeystick veilig en comfortabel kunt vervoeren, op bijvoorbeeld de fiets. Naast de stick is er ook ruimte voor kleding, accessoires, bescherming en schoenen. Een rugzak heeft twee schouderbanden voor extra draagcomfort.

  Keeperstassen zijn speciaal gemaakt voor goalkeepers om al hun spullen in te vervoeren. De keeperstassen zijn extra groot, zodat de keeper al zijn bescherming, sticks en kleding mee kan nemen. De populairste keeperstassen zijn die van het OBO, Mercian, Stag, Dita & TK Hockey.

  Hockeytas voor mijn kind

  Tegenwoordig is een goede hockeytas voor kinderen onmisbaar. Je kind kan met de hockeytas, schoudertas, sticktas of rugzak zijn/haar hockeystick en andere hockeyspullen makkelijk en veilig vervoeren naar het hockeyveld. De meeste hockeytassen zijn voor alle leeftijden, maar er zijn ook speciale hockeytassen voor senioren of hockeytas junior. De hockey rugtas junior bevatten ruimte voor 1 hockeystick door middel van een stickslurf. Daarnaast is er nog genoeg ruimte om hockeykleding en andere hockeyaccessoires in op te bergen.