Hockeyballen

Filteren

Hockeyballen zijn essentieel voor deze snelle en dynamische sport, waar ze zorgen voor spelplezier en competitie. Deze kleine, harde ballen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op het veld, met duurzame materialen die bestand zijn tegen intensieve impact en wrijving. Ze bieden de basis voor precisie-passes, schoten en dribbels, en dragen bij aan de algehele spelervaring.

> Populaire merken: Brabo | Grays | Indian Maharadja | Reece

> Andere Type: BallenBidons | GripsHaarbandjes | Winterhandschoenen

Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
 1. Reece Straat Hockeybal Groen
  € 3,95
 2. Reece Straat Hockeybal Roze
  € 3,95
 3. Brabo Straat Hockeybal Oranje
  € 5,95
 4. Brabo Straat Hockeybal Blauw
  € 5,95
 5. Brabo Straat Hockeybal Groen
  € 5,95
 6. Brabo Straat Hockeybal Geel
  € 5,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina

Verschillende hockeyballen

Er zijn verschillende soorten hockeyballen, namelijk trainingsballen, wedstrijdballen, straatballen, miniballen, glitterballen en dimple ballen. Als je op straat gaat hockeyen heb je vanzelfsprekend een straathockeybal nodig. De straatballen worden gemaakt van lichter materiaal dan de wedstrijdballen, namelijk lichtgewicht pvc. De straatballen zijn daarom veiliger om mee te spelen en voor de omgeving.
De Dimple ballen zijn gemaakt voor watervelden en zijn hierdoor extra geschikt als wedstrijdbal. De Kookaburra Dimple bal staat zelfs bekend als de beste hockeybal ter wereld. De Dimples (deukjes) zorgen ervoor dat de minder stuitert en sneller rolt op een waterveld.
De miniballen zijn ontwikkeld voor de beginnende hockeyers om de techniek beter onder de knie te krijgen. De ballen zijn ook hol van binnen.
De trainingsballen zijn net als de minibal ook hol van binnen, alleen zijn dit grotere ballen om mee te trainen.

Zaalhockeybal

Voor het spelen in de zaal heb je naast een andere hockeystick ook een andere hockeybal nodig, net als bij zaalvoetbal. De zaalhockeybal is gemaakt van PVC en is hol van binnen. De bal is zo ontwikkeld dat de bal niet stuitert in de zaal. Daarnaast zijn de hockeyballen indoor ook lichter dan de veldhockeyballen.

Nieuwe hockeyballen kopen?

De grootste collectie hockeyballen staat nu online bij Hockeyhuis. De bekendste hockeymerken zoals Brabo, Dita, Grays, Kookaburra, Malik, Mercian, Reece en Stag zitten in ons assortiment. Hieronder een kleine beschrijving om jou keuze voor een bepaald merk makkelijker te maken.

De Brabo hockeyballen zijn erg geschikt voor kunstgras velden door de het gladde oppervlak. De Dita hockeyballen worden gemaakt van PVC en is hol. Ze zijn zo ontwikkeld dat ze niet stuiteren en zijn daardoor zeer geschikt voor indoor hockey (wedstrijden). De Grays hockeyballen hebben vaak frivole kleuren waardoor je de bal niet uit het oog kan verliezen tijdens trainingen en wedstrijden. De Kookaburra Dimple ballen zijn de officiële wedstrijdballen afkomstig uit de collectie van Kookaburra en staan bekend als de beste hockeyballen ter wereld! De Malik Club hockeyballen zijn een van de meest verkochte hockeybal in Nederland. De holle bal gemaak van pvc is van topkwaliteit en in verschillende kleuren verkrijgbaar. De Reece ballen zijn hol van binnen en is gemaakt met de nieuwste ‘rotatiegieten’ waardoor de bal een perfecte balans heeft. De Stag hockeyballen zijn een van de beste ballen voor op de watervelden van Nederland. De Dimpels in de bal zorgen ervoor dat de bal lang laag kan blijven op het waterveld.