0 artikelen - € 0,00

24 artikel(en)

 • Stag
  Snel bestellen
  Stag Cornermasker

  Adviesprijs: € 34,95

  Onze Prijs: € 31,46

 • Stag
  Snel bestellen
  Stag Cornermasker

  Adviesprijs: € 34,95

  Onze Prijs: € 31,46

 • TK
  Snel bestellen
  TK Hockey Trilium 1 Corner Masker

  Adviesprijs: € 69,95

  Onze Prijs: € 49,95

 • TK
  Snel bestellen
  TK hockey TK T2 Player's Mask

  Adviesprijs: € 50,00

  Onze Prijs: € 45,00

24 artikel(en)

Hockeymaskers

De grootste collectie hockey cornermaskers staan nu online op Hockeyhuis. De bekendste hockeymerken hebben cornermaskers in hun collectie zoals Brabo cornermaskers, Grays cornermaskers, OBO cornermaskers, Stag cornermaskers en TK cornermaskers.

De grootste collectie hockey cornermaskers

Bij het nemen van een strafcorner kan de hockeybal zeer hoge snelheden aannemen. Het is daarom zeer belangrijk om je goed te beschermen bij het verdedigen van een strafcorner. Met een cornermasker voorkom je dat hoofdletsel oploopt als je de hockeybal tegen je hoofd aan krijgt. De cornermaskers zijn gemaakt van zeer sterk materiaal en een verstelbare hoofdband, waardoor de cornermaskers altijd goed zitten.

De Brabo Facemask zijn zeer populair onder de hockeyers, omdat de masker voor zowel junioren als senioren zijn. Daarnaast is de prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed. De Brabo Facemask zijn in verschillende kleuren te krijgen, namelijk oranje, rood, blauw, zwart en wit.
De Stag Cornermaskers zijn ook populair, vanwege de lage prijs en de verschillende kleuren waarin deze beschikbaar is. Zo kun je kiezen uit een oranje, groene, zwarte, blauwe en rode versie. Hierdoor zit de juiste kleur er altijd tussen.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste hockeymaskers. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@hockeyhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.


USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen