Menu
0 artikelen - € 0,00

Hockey maskers

8 artikel(en)

 • TK
  - 20%
  Snel bestellen
  TK TOTAL ONE 1.1 PLAYER
  TK TOTAL ONE 1.1 PLAYER

  Adviesprijs: € 69,95

  Onze Prijs: € 55,95

 • TK
  - 20%
  Snel bestellen
  TK TOTAL TWO 2.2 PLAYER
  TK TOTAL TWO 2.2 PLAYER

  Adviesprijs: € 49,95

  Onze Prijs: € 39,95

 • OBO
  Snel bestellen
  OBO Face Off Steel Cornermasker
  OBO Face Off Steel Cornermasker
  € 69,00
 • OBO
  Snel bestellen
  OBO FaceOff Corner Mask
  OBO FaceOff Corner Mask
  € 59,00

8 artikel(en)

Hockey masker kopen

Bij het nemen van een strafcorner kan de hockeybal zeer hoge snelheden aannemen. Het is daarom zeer belangrijk om je goed te beschermen bij het verdedigen van een strafcorner. Met een strafcorner masker voorkom je dat hoofdletsel oploopt als je de hockeybal tegen je hoofd aan krijgt. De hockey maskers zijn gemaakt van PVC en heeft een verstelbare hoofdband, waardoor de cornermaskers altijd goed zitten. De binnenkant van de hockey maskers zijn gemaakt van een dikke, zachte foam laag voor extra draagcomfort.

Verschillende merken strafcorner maskers

De populairste stracornermasker merken zijn de Brabo en Stag corner maskers. Deze maskers zijn voorzien van een verstelbare hoofdband, waardoor het een One Size Fits All is en kan deze zowel door junioren als senioren worden gedragen. De corner maskers zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren zoals oranje, blauw, rood, groen, zwart en wit.
OBO heeft ook twee verschillende corner maskers ontwikkeld. Het Face Off masker is vergelijkbaar met de Brabo en Stag cornermaskers en is zeer makkelijk te verstellen voor een goede pasvorm. OBO heeft ook een nieuw cornermasker ontwikkeld, de FaceOff Steel. Dit cornermasker is bijna volledig gemaakt van staal en is het meest veilige masker in de hockeywereld. Het grote voordeel van het masker is dat je volledig vrij zicht hebt op de bal.
De cornermaskers van Grays zijn er in een junior en senior variant. De cornermaskers zijn voorzien van dual density foam voor een comfortabel gevoel en de impact voor de bal wordt goed opgevangen. De cornermaskers zijn transparant, waardoor je beter zicht hebt op de bal.
De TK cornermaskers zijn verkrijgbaar in meerdere nieveaus van bescherming. Het TK AFX 1.1 cornermasker is het absolute pronkstuk van de TK cornermaskers. Het masker biedt de beste bescherming voor je voorhoofd en zijkant van het gezicht, demping en is zeer comfortabel en zacht op je gezicht.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen