ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €75,-
 • Achteraf betalen
 • Betaal met spaarpunten!
 • Scheenbeschermers

  Producten 1-20 van 48

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 48

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Welke maat hockey scheenbeschermers heb ik nodig?

  Dit is één van de meest gestelde vragen door onze klanten en ook een hele belangrijke vraag. De juiste maat hockey scheenbeschermers is essentieel, omdat deze anders in de weg gaan zitten en invloed hebben op de prestaties. Het is daarom ook niet verstandig om scheenbeschermers op de groei te kopen. Om de juiste maat hockey scheenbeschermers te bepalen, hebben wij in samenwerking met de leveranciers een maattabel gemaakt.

  Lichaamslengte Maat Scheenbeschermers Hockey

  100 - 120 cm

  XXS
  121 - 140 cm XS
  141 - 160 cm S
  161 - 180 cm M
  181 - 200 cm L

  Welke merken hockey scheenbeschermers zijn er?

  Bijna elk merk heeft hockey scheenbeschermers in zijn/haar collectie. Op zit moment zijn de adidas hockey scheenbeschermers de populairste scheenbeschermers in de hockeywereld. De scheenbeschermers bieden optimale bescherming voor je schenen en enkels. De scheenbeschermers zitten strak om je schenen en het foam zorgt voor optimaal draagcomfort.
  Dita en Grays hebben de grootste collectie hockey scheenbeschermers met voor ieder wat wils. De ene scheenbeschermers zijn voorzien van klittenband, de andere zijn voorzien van enkelbescherming en weer andere beschermen alleen je schenen. Daarnaast is er genoeg keuze in kleuren en designs, zodat deze goed bij de rest van jouw outfit passen.
  Indian Maharadja en Reece hebben de collectie scheenbeschemers dit jaar sterk verbeterd voor extra bescherming en draagcomfort. Ook hier weer voldoende keuze tussen wel of geen enkelbescherming en wel of geen klittenband.
  TK en Brabo hebben een uitgebreide collectie hockey scheenbeschermers en daarnaast ook shinliners. Dat zijn een soort sokken waar je de hockey scheenbeschermers in doet, zodat de scheenbeschermers goed op hun plek blijven zitten.

  © 2018 Hockeyhuis.nl All Rights Reserved.