Menu
0 artikelen - € 0,00
Sluiten

Grays Hockeysticks

“Grays

Grays International is een betrouwbaar, Engels hockeymerk uit Cambridge en een echt familiebedrijf. Grays heeft altijd gestaan voor innovativiteit, waardoor alle hockeysticks voorzien zijn van de nieuwste technieken. Afgelopen jaren zijn de designs van de hockeysticks sterk verbeterd met vele nieuwe kleuren.

> Populaire modellen: Alpha | GR Series | GX Series | Kinetic

Artikelen 1 tot 28 van 75 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 28 van 75 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grays senior hockeysticks

De Grays hockeycollectie loopt van de GX1000 t/m GX11000. De GX11000 is de beste hockeystick uit de Grays stickcollectie. Grays staat vooral bekend om zijn verschillende type sticks. Er wordt verschil gemaakt tussen een Pro, Jumbow, Dynabow, Mid-Bow en Standaard haak.
De Pro haak is ontwikkeld voor de professionele hockeyers, die het maximale uit z’n spel wil halen. Dit type stick heeft een maximale kromming van 24,75mm met een extra dikke haak, zodat er veel snelheid aan de bal meegegeven kan worden.
De Jumbo sticks hebben dezelfde kromming als een Pro hockeystick, alleen begint de kromming lager waardoor je de hockeybal beter kunt scoopen.
De Dynabow sticks zijn speciaal ontwikkeld voor de sleepcorner specialisten. Deze sticks hebben de maximale kromming op de laagst mogelijk locatie. Met dit type stick kun je de hoogste balsnelheid genereren. De Mid-Bow stick hebben een standaard kromming met een dikke haak. Dit type stick is zeer geschikt voor de allround hockeyer.
De standaard haak is het meest gemiddelde model van Grays. Deze stick heeft een kromming van 20mm en heeft alle kwaliteiten, die je van een hockeystick mag verwachten.

Grays junior hockeysticks

De Junior hockeysticks zijn er in veel verschillende modellen. De GX4000 t/m 7000 zijn gemaakt voor de professionele junior hockeyer, die op het hoogste niveau mee doet. Er zijn ook Junior sticks zoals de Vibe, Fluo , Starz, Trendz, Lazr en Bubbles. Dit zijn houten hockeysticks geschikt voor kinderen die het hockeyen aan het leren zijn. De kids sticks komen in lengtes variërend van 18” t/m 36”.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen