ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  adidas Hockeyschoenen

  Adidas is al eeuwenlang een topsportmerk in verschillende sporten, zoals voetbal, tennis en hardlopen. Sinds 10 jaar hebben zij daar ook hockey aan toegevoegd. De adidas hockeyschoenen zijn in die jaren uitgegroeid tot de populairste schoenen in de hockeywereld. De adidas hockeyschoenen zijn ontwikkeld in samenwerking met grote nationale en internationale hockeyers en hockeysters.

  > Populaire modellen: adiPower | Divox | Fabela | Flexcloud | Lux | Youngstar | Zone Dox

  Producten 1-20 van 70

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 70

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Nieuwe adidas hockeyschoenen

  Ieder jaar komt adidas weer met een nieuwe collectie adidas hockeyschoenen, waar de hockeywereld altijd reikhalzend naar uitkijkt. Ook dit jaar is het adidas weer gelukt om een topcollectie nieuwe adidas hockeyschoenen te ontwikkelen.
  adidas heeft ervoor gekozen om de adidas Lux hockeyschoenen in de collectie te houden en deze verder door te ontwikkelen. De adidas Lux hockeyschoenen waren vorig jaar de opvolger van de adidas adiPower hockeyschoenen en zijn ook dit jaar weer het topmodel. De adida Lux hockeyschoenen zijn voorzien van een neopreen sok voor de perfect pasvorm rond je enkels. Daarnaast zorgt de X-Ray cage voor stabiliteit in het midden van de schoenen, waardoor je sneller kunt draaien en dribbelen.
  Na een jaar van afwezigheid zijn de adidas adiPower hockeyschoenen terug in de collectie van adidas. De adiPower zijn voor sterke spelers die op zoek zijn naar grip, stabiliteit en ondersteuning tijdens het hockeyen.
  De adidas Divox Hockeyschoenen hebben een aantal jaar geleden de adidas SRS hockeyschoenen vervangen. De adidas Divox hockeyschoenen zijn stabiele hockeyschoenen geschikt voor de allround hockeyers.
  De adidas Flexcloud hockeyschoenen zitten inmiddels ook alweer jaren in de adidas collectie. De Flexcloud is voorzien van Cloudfoam voor demping en superieure ondersteuning van de voet. De Flexcloud is geschikt voor de allround hockeyer die gaat voor stabiliteit.
  De adidas Zone Dox hockeyschoenen is speciaal ontwikkeld voor de snelle spelers met veel behendigheid. De verschillende technologien zoals adiPrene+, Traxion en het Torsion system zorgen voor een lichtgewicht hockeyschoenen met precisie en behendigheid.

  adidas hockeyschoenen dames

  adidas heeft ook dit jaar weer een model ontwikkeld speciaal voor dames, namelijk de adidas Fabela hockeyschoenen. De adidas Fabela X is het topmodel van de damescollectie. De Fabela X heeft een uitrekbare binnensok, waardoor de schoenen perfect om je voeten zitten. De Fabela X hockeyschoenen zijn bedoeld voor de snelle, behendige hockeysters die het moeten hebben van hun actie en wendbaarheid.
  De adidas Fabela Zone hockeyschoenen zorgen voor grip, stabiliteit en ondersteuning bij bewegingen in alle richten. Het TPU frame aan beide kanten van de schoen zorgen voor extra ondersteuning van de enkel. De kracht van de ondersteuning kan zelf worden ingesteld door het vetersysteem.
  De adidas Fabela Rise hockeyschoenen is een combinatie van de Fabela X en Fabela Zone en daarmee een goede hockeyschoen voor de allround hockeysters. De ademende schoen zorgt voor goede grip bij bewegingen in alle richtingen.

  adidas hockeyschoenen junior

  De adidas Youngstar hockeyschoenen zijn de hockeyschoenen in de collectie van adidas die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. De adidas Youngstar schoenen zijn voorzien van Adiwear voor extra duurzaamheid, daar waar de hockeyschoenen het snelste slijten. De kunststof lip van de schoen helpt het modder en vocht uit de schoenen houden tijdens het hockeyen.

  adidas Hockeyschoenen sale

  Wil jij de beste hockeyschoenen kopen, maar niet bereid of in de mogelijkheid om voor het nieuwste model te gaan? Neem dan een kijkje bij onze adidas hockeyschoenen sale. Dit zijn goedkope hockeyschoenen uit oudere collecties, maar wel van zeer goede kwaliteit. Dan weet je zeker dat je de beste prijs/kwaliteitsverhouding hebt.