• Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Reece Hockeyschoenen

  De nieuwe collectie Reece hockeyschoenen staat nu online! De Reece hockeyschoenen zijn gemaakt met technieken en innovaties op het gebied van hockeyschoenen. De nieuwe, lichtgewicht hockeyschoenen zorgen voor optimale snelheid en controle. Door de verbeterde noppenzool heb je altijd een uitstekende grip op het hockeyveld. De nieuwe Reece hockeyschoenen hebben een opvallend design en zijn in meerdere designs verkrijgbaar. Bekijk de collectie nu online!

  13 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  13 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Reece hockeyschoenen kopen

  De nieuwe Reece hockeyschoenen voor het seizoen 2020-2021 staan nu online. De nieuwste hockeyschoenen Reece zijn de Reece Bully X80 hockeyschoenen voor kinderen en de Reece Revolution X-Blade hockeyschoenen voor volwassene. De Reece Bully X80 is de opvolger van de Reece Wave hockeyschoenen die vorig jaar in de collectie zaten. De schoenen zijn verkrijgbaar in een indoor en outdoor variant en zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Daarnaast kun je je outfit compleet maken met de bijpassende sokken en kinder hockeystick van Reece. De hockeyschoen is een lichtgewicht schoen met een schokdempende tussenzool. De tussenzool zorgt ervoor dat je comfortabel en snel voer het veld kunt rennen, zonder last te krijgen van je voeten.
  De Reece Revolution X-Blade hockeyschoenen zijn nieuw in de collectie naast de Devoon en Shark hockeyschoenen, die al eerder in de collectie zaten. De Reece Revolution X-Blade hockeyschoenen zijn verkrijgbaar in het rood en in het zwart.

  De beste hockeyschoenen kopen

  Het is van groot belang voor je spel om de juiste hockeyschoenen te kopen. De juiste hockeyschoenen verbeteren je spel en helpen je blessures te voorkomen. Bij het uitzoeken van de beste hockeyschoenen is het verstandig om de volgende eigenschappen in het achterhoofd te houden: schokdemping, stabiliteit en steun, draagcomfort, grip en het type ondergrond waar je op speelt.

  Hoe meer je rent, springt en hoe harder de ondergrond, des te belangrijker het schokdempend vermogen van je hockeyschoenen. De juiste stabiliteit en steun voorkomt dat je voeten gaan schuiven in je schoenen en dat je enkels zwikken. Maak je veel wend- en keerbewegingen? Kies dan voor schoenen die op alle plaatsen in de breedte strak zitten, vanwege de stevigheid en stabiliteit. Er moet weinig ruimte over zijn in je schoenen. Het type ondergrond waarop je speelt, stelt specifieke eisen aan de grip (profiel) en de schokdemping (tussenzool) van je schoen.

  De grootste collectie hockeyschoenen

  Hockeyhuis heeft de grootste collectie hockeyschoenen van de bekendste hockeymerken zoals adidas, Asics, Brabo, Dita, Grays, Osaka, Princess en Reece.
  De adidas hockeyschoenen zijn zeer populair geworden in de hockeywereld. Sinds de eerste hockeyschoenen in 2013 heeft adidas de markt overgenomen en hebben zij inmiddels negen verschillende modellen. De adidas Hockey Lux schoenen is het paradepaardje van de adidas collectie. De lichte hockeyschoenen staan voor duurzaamheid, stabiliteit en schokdemping. De adidas adiPower zit al jaren in de collectie en bekend om zijn schokdemping en stabiliteit. De adidas Zone Dox schoenen zijn bedoeld voor de snelle, behendige spelers die het moeten hebben van hun dribbels. De instapmodellen zijn dit jaar de adidas Flexcloud en de adidas Divox hockeyschoenen. Daarnaast heeft adidas ook nog een speciale dames lijn, de adidas Fabela hockeyschoenen. De Fabela X, Fabela Zone en de Fabela Rise hebben een smallere leest en een stoere dameslook.
  Om de collectie af te maken heeft adidas uiteraard ook drie verschillende kindermodellen gemaakt. De adidas Hockey Junior schoenen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren voor de jongste hockeyers.
  De Asics hockeyschoenen maken al jaren populaire hockeyschoenen en dat is ze ook dit jaar weer gelukt. De Asics Blackheath is inmiddels al toe aan de zevende editie. De Asics Gel Blackheath is gemaakt voor krachtige hockeyspelers met een brede voet. De Asics Gel Typhoon schoenen voor de snelle, behendige spelers die regelematig snelle draai- en sprintbewegingen maken. Het laatste model zijn de Asics Gel Lethal schoenen die maximale flexibiliteit bieden voor de allround hockeyer.
  De Dita hockeyschoenen zijn compleet vernieuwd dit jaar. Dita heeft vorig jaar de LGHT, STBL en Fix and Go geintroduceerd en daar zullen zij dit jaar op door bouwen. De LGHT hockeyschoenen zijn lichtgewicht hockeyschoenen voor snelle, behendige hockeyers die een dribbel of actie in huis hebben. De Dita STBL hockeyschoenen zorgen voor ondersteuning en stabiliteit van de voeten. De modellen lopen op van 100, 300, 500 naar 700. Voor de kids heeft Dita ook de Fix and Go hockeyschoenen.
  Van de Brabo hockeyschoenen, Grays hockeyschoenen en Reece hockeyschoenen hebben wij ook de complete collectie online staan, alleen is deze collectie veel kleiner dan bijvoorbeeld adidas.

  Hockeyschoenen sale

  Wil jij de beste hockeyschoenen kopen, maar niet bereid of in de mogelijkheid om voor het nieuwste model te gaan? Neem dan een kijkje bij onze hockeyschoenen sale. Dit zijn goedkope hockeyschoenen uit oudere collecties, maar wel van zeer goede kwaliteit. Dan weet je zeker dat je de beste prijs/kwaliteitsverhouding hebt.