ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Reece Hockeyschoenen

  De nieuwe collectie Reece hockeyschoenen staat nu online! De Reece hockeyschoenen zijn gemaakt met technieken en innovaties op het gebied van hockeyschoenen. De nieuwe, lichtgewicht hockeyschoenen zorgen voor optimale snelheid en controle. Door de verbeterde noppenzool heb je altijd een uitstekende grip op het hockeyveld. De nieuwe Reece hockeyschoenen hebben een opvallend design en zijn in meerdere designs verkrijgbaar. Bekijk de collectie nu online!

  14 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  14 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Reece hockeyschoenen kopen

  De nieuwe Reece hockeyschoenen voor het seizoen 2020-2021 staan nu online. De nieuwste hockeyschoenen Reece zijn de Reece Bully X80 hockeyschoenen voor kinderen en de Reece Revolution X-Blade hockeyschoenen voor volwassene. De Reece Bully X80 is de opvolger van de Reece Wave hockeyschoenen die vorig jaar in de collectie zaten. De schoenen zijn verkrijgbaar in een indoor en outdoor variant en zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Daarnaast kun je je outfit compleet maken met de bijpassende sokken en kinder hockeystick van Reece. De hockeyschoen is een lichtgewicht schoen met een schokdempende tussenzool. De tussenzool zorgt ervoor dat je comfortabel en snel voer het veld kunt rennen, zonder last te krijgen van je voeten.
  De Reece Revolution X-Blade hockeyschoenen zijn nieuw in de collectie naast de Devoon en Shark hockeyschoenen, die al eerder in de collectie zaten. De Reece Revolution X-Blade hockeyschoenen zijn verkrijgbaar in het rood en in het zwart.