ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Indian Maharadja Hockeysticks

  The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk. De merkbeleving is gebaseerd op 'East meet West'; geïnspireerd door Oosterse mystiek en Westerse eigentijdse designs. The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door de hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs. De laatste jaren is Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken.

  > Populaire modellen: Gravity | Jhuknaa | Solid | Sword

  Producten 1-20 van 96

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 96

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Indian Maharadja hockeysticks

  Één van de meest originele hockeysticks op de markt zijn die van Indian Maharadja. Indian staat bekend om z’n eigentijdse design en ze laten met de collectie voor dit jaar weer zien, vooruitstrevend bezig te zijn. Indian zegt zelf dat hun hockeystick het ‘East Meets West’ gevoel moeten hebben. Een combinatie tussen Aziatische stijl gemixt met een moderne Europese look. De sticks van Indian hebben verrassende namen als Dipped, Tape, Sword, Gravity en Jhuknaa.

  Indian Maharadja brengt de neonkleuren weer helemaal terug in hun nieuwe hockeystick collectie. De Indian Maharadja Neon hockeysticks zijn geweldige allround hockeystick met de juiste hoeveel flexibiliteit, die zorgt voor de perfecte combinatie van controle en stickhandeling.

  The Indian Maharadja Solid hockeysticklijn is een stoere lijn uit de nieuwe collectie voor het seizoen 2019/2020. De stijlvolle hockeysticks hebben eigentijdse kleuren in een sportief jasje. De hockeysticks zijn verkrijgbaar in verschillende carbon percentages, namelijk 10%, 20%, 30% en 40% Carbon. De kromming van de hockeystick is vergelijkbaar met een Mid Bow hockeystick.

  De Sword Line collectie is een authentieke range met ‘East Meets West’ uitstraling. Oosterse details gecombineerd met een moderne Westerse look eroverheen. De Sword Line sticks bieden een uitstekende combinatie van bal-stick handling en power. De Sworld Line collectie heeft een gelijkmatig verdeelde 24mm kromming richting de haak en is voorzien van backhand protectie. Een vernieuwende en frisse lijn voor een brede doelgroep.

  De Gravity collectie is een klassieker van Indian Maharadja aan het worden. Een authentieke range met een échte power uitstraling. Gravity sticks bieden een uitstekende combinatie van bal-stick handling en power. De Gravity collectie heeft een gelijkmatig verdeelde 24mm kromming richting de haak en is voorzien van backhand protectie.

  De Jhuknaa collectie is een powerstick voor de speler met een voorkeur voor een extra kromming. Door de speciale buiging zijn deze stick zeer geschikt voor de geoefende dribbelaar, maar ook ideaal voor de sleeppush en scoop. Een stugge Extreme Low Bow hockeystick met een extra kromming dicht bij de haak. Een uitstekende combinatie van power en slagkracht voor de zeer technische speler.

  Indian Maharadja junior hockeysticks

  De Junior sticks hebben een vrolijke uitstraling en laten in ieder kind het beste naar voren komen. De junior hockeysticks hebben nieuwe namen zoals Trooper, Amour, Parrot, Roarrr en solid, maar ook de oude bekende zijn er weer zoals de Sword Pro Junior en de Gravity Junior. Bij de Indian Maharadja Junior hockeysticks kun je kiezen tussen een kunststof hockeystick, al dan niet met carbon, waarmee je harder kunt slaan en die vaak langer meegaat. Je kunt ook kiezen voor een houten hockeystick, waarbij het makkelijker is om de techniek in de vingers te krijgen en je skills te verbeteren. Daarnaast heeft Indian Maharadja nog leuke babysticks van 18" gemaakt om te geven als cadeau. Deze baby stick is verkrijgbaar in meerdere modellen, namelijk Toucan, Bear, Penguin, Dolphin, Sea, Giraffe, Nessie en Flamingo.