Reece Gebitsbeschermers

Filteren
Alle bitjes van Reece zijn verkrijgbaar op Hockeyhuis.nl

Reece Bitjes

Uitstekende bescherming

De gebitsbeschermers van Reece leveren effectieve bescherming en comfort voor hockeyspelers. Als integraal onderdeel van het prestigieuze Reece-merk weerspiegelen deze beschermers betrouwbare kwaliteit en doordacht ontwerp. Dankzij een individuele pasvorm op maat en geavanceerde technologie bieden ze uitstekende bescherming tegen impact en potentiële gebitsletsels.

> Populaire merken: adidas | Brabo | Grays | Indian Maharadja | ShockDoctorReece

Type: Gebitsbeschermers| HandschoenenScheenbeschermers

Filter
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
 1. Reece Ultra Safe Hockeybitje
  As low as € 8,95 Regular Price € 10,95
 2. Reece Ultra Safe Hockeybitje
  As low as € 8,95 Regular Price € 10,95
 3. Reece Ultra Safe Hockeybitje
  As low as € 8,95 Regular Price € 10,95
 4. Reece Ultra Safe Hockeybitje
  As low as € 8,95 Regular Price € 10,95
 5. Reece Ultra Safe Hockeybitje
  As low as € 8,95 Regular Price € 10,95
 6. Reece Dental Impact Hockeybitje
  As low as € 5,95
 7. Reece Dental Impact Hockeybitje
  As low as € 5,95
 8. Reece Dental Impact Hockeybitje
  As low as € 5,95
 9. Reece Dental Impact Hockeybitje
  As low as € 5,95
 10. Reece Dental Impact Hockeybitje
  As low as € 5,95
 11. Reece Dental Impact Hockeybitje
  As low as € 5,95
 12. Reece Clare Hockeybitje
  As low as € 3,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina

Reece Gebitsbeschermers staan garant voor een doeltreffende combinatie van bescherming en comfort, die van onschatbare waarde is voor hockeyspelers. Als essentieel onderdeel van het befaamde Reece-merk belichamen deze gebitsbeschermers betrouwbare kwaliteit en zorgvuldig ontwerp, waardoor ze een onmisbaar accessoire zijn voor spelers die hun veiligheid serieus nemen.

Wat Reece Gebitsbeschermers echt onderscheidt, is hun op maat gemaakte pasvorm en geavanceerde technologie. Elke beschermer wordt specifiek aangepast aan de drager, wat resulteert in een comfortabele en veilige pasvorm die niet alleen de tanden en het tandvlees beschermt, maar ook zorgt voor minimale belemmering tijdens het spel.

Deze gebitsbeschermers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en schokabsorptie bieden. Dit betekent dat spelers niet alleen beschermd zijn tegen impact en mogelijke gebitsverwondingen, maar ook kunnen vertrouwen op een langdurige prestatie van hun Reece Gebitsbeschermers, ongeacht de intensiteit van het spel.

Naast hun praktische voordelen zijn Reece Gebitsbeschermers ook ontworpen met aandacht voor stijl en esthetiek. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, waardoor spelers hun persoonlijke stijl kunnen uitdrukken en zich zelfverzekerd kunnen voelen terwijl ze op het veld staan.

Reece Gebitsbeschermers zijn niet alleen een uitrusting; ze zijn een weerspiegeling van de toewijding van spelers aan hun eigen veiligheid en welzijn. Het dragen van deze gebitsbeschermers is een tastbare herinnering aan het belang van bescherming, zelfzorg en het verlangen om op de hoogste niveaus van hockey te presteren.