Menu
0 artikelen - € 0,00
Reece Hockeykleding

Reece Hockeykleding

Reece Australia is al jaren bekend in de hockeywereld. Reece staat voor antrekkelijke producten voor sporters. Met veelzijdige, dynamische collecties willen wij jou motiveren het beste uit jezelf te halen of dit nu puur voor je plezies is of op het hoogste podium. Deze filosofie proberen zij verder uit te dragen door kledingpartners van diverse internationale sportbonden, Europese topteams en individuele spelers te sponsoren.

Artikelen 1 tot 28 van 261 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 28 van 261 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Reece Australia is al jaren het bekendste hockeymerk op het gebied van hockeykleding. Reece staat bekend om hun snelle levertijd en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De Reece hockeykleding collectie bestaat uit hockeybroeken, -jassen, -rokjes, -shirts, -shorts, sokken en -truien.

Het grootste assortiment Reece hockeykleding

De bekendste Reece hockeybroeken zijn de Reece Breathable hockeybroeken. De Reece Breathable broeken zijn wind- en waterdicht en hebben een rits over de gehele lengte, waardoor deze snel uit te trekken is. Daarnaast heeft Reece ook nieuwe lifestyle broeken, die ideaal zijn voor naast het hockeyveld.
De hockeybroeken zijn perfect te combineren met de Reece hockeyjassen en -truien, waardoor jij je outfit compleet kunt maken. Het Reece Breathable Tech Jack is ook wind- en waterdicht en past perfect bij de Reece Breathable hockeybroek.
De Reece Fundamental Skort zijn samen met de adidas T16 Skorts de populairste hockeyrokjes. De Reece Fundamental Skorts zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren en zitten zeer comfortabel door de combinatie van polyamide en elasthan. De Reece Legacy shorts zijn de mannelijke tegenhanger van de Reece Fundamental Skort. De Reece Legacy is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en heeft twee handige steekvakken.
Om de Reece hockeykleding collectie compleet te maken heeft Reece ook nog hockeysokken. De hockeysokken zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende gekke, hippe designs, maar ook gewoon in de effen kleur van jouw hockeyvereniging!

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen