ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €75,-
 • Achteraf betalen
 • Betaal met spaarpunten!
 • Handschoenen

  Producten 1-20 van 141

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 141

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Hockeyhandschoen

  Er zijn verschillende soorten hockeyhandschoenen die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Je kunt kiezen tussen een Half Finger of Full Finger model. Bij een Half Finger hockeyhandschoenen zijn de bovenkant van je vingers vrij, zodat je meer gevoel hebt over je hockeystick.
  Je kunt kiezen tussen wel of geen duimbescherming en een open of dichte palm. De belangrijkste vraag bij het kiezen van de goede hockeyhandschoen is; wil je maximale bescherming ten koste van het stickgevoel of wil je meer stickgevoel ten koste van de bescherming?

  Hockey Handschoen Rechts of Links?

  Één van de meest gestelde vragen van onze klanten is; voor welke hand moet ik een hockeyhandschoen kopen? Voor de linkerhand. (Bijna) alle hockeyers zijn rechtshandig en hebben hun rechterhand onder hun linkerhand op de hockeystick. Als zij met hun stick naar de grond gaan om een bal te stoppen of te blocken zal hun linkerhand kwetsbaar zijn. Daarom heeft de linkerhand de meeste bescherming nodig.
  Uiteraard hebben wij ook hockeyhandschoenen voor de rechterhand voor de hockeyers die hun beide handen willen beschermen.

  Zaalhockeyhandschoen

  Over het algemeen wordt een hockeyhandschoen het meeste gebruikt in de zaal, omdat bij zaalhockey de bal alleen over de grond mag worden gespeeld. Hierdoor zit de stick en daarmee de hand lager en veel vaker bij de grond. Daarom kun je eigenlijk niet zonder zaalhockeyhandschoen.

  Welke maat hockeyhandschoen heb ik nodig?

  Het is lastig om te bepalen welke maat hockeyhandschoen je nodig hebt voor jezelf of voor je kind. Hockeyhuis heeft in samenwerking met de leveranciers een maattabel gemaakt die gebruikt kan woorden als richtlijn bij het kiezen van de juiste handschoenmaat.

  - Leg een meetlit over de knokkels van je hand en meet de omtrek in centimeters

  Mocht je toch nog vragen hebben over de handschoenen kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice voor deskundig advies.

  Omtrek in centimeter Maat
  < 14 XXS
  14 - 16 XS
  16,1 - 18 S
  18,1 - 22 M
  22,1 - 26 L
  26,1+ XL

   

  © 2018 Hockeyhuis.nl All Rights Reserved.