Menu
0 artikelen - € 0,00

Zaalhockeyschoenen

Als het zaalhockeyseizoen weer begint heb je uiteraard nieuwe zaalhockeyschoenen nodig. Het spelen in de zaal op een gladde, harde ondergrond is heel anders dan buiten op het kunstgras. Bij de gladde, harde ondergrond heb je goede demping, grip, stabiliteit en stevigheid nodig om snel en wendbaar te zijn. Het is belangrijk om je zaalhockeyschoenen op tijd te vervangen, omdat dit anders ten koste zal gaan van de demping en stabiliteit en de kans op blessures toeneemt.

> Populaire merken: adidas | Asics | Brabo | Dita | Reece

Artikelen 1 tot 28 van 54 in totaal

Bekijk pagina
 1. 1
 2. 2
 • Asics
  Snel bestellen
  Asics Upcourt 3 Heren
  Asics Upcourt 3 Heren

  Adviesprijs: € 54,95

  Onze Prijs: € 49,46

 • adidas
  Snel bestellen
  Adidas Essence Indoor Schoenen
  Adidas Essence Indoor Schoenen

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze Prijs: € 53,96

 • Dita
  - 30%
  Snel bestellen
  Dita LGHT 350 Indoor Hockeyschoenen
  Dita LGHT 350 Indoor Hockeyschoenen

  Adviesprijs: € 59,95

  Onze Prijs: € 41,95

 • Dita
  - 30%
  Snel bestellen
  Dita LGHT 150 Indoor Hockeyschoenen
  Dita LGHT 150 Indoor Hockeyschoenen

  Adviesprijs: € 49,95

  Onze Prijs: € 34,95

Artikelen 1 tot 28 van 54 in totaal

Bekijk pagina
 1. 1
 2. 2

Indoor Hockeyschoenen

Bij indoor hockeyschoenen om te kijken naar de eigenschappen van de hockeyschoenen. De demping en grip van de hockeyschoenen is veel belangrijker dan bij veldhockeyschoenen, omdat er op een gladdere, hardere ondergrond wordt gespeeld. Op de kleur van de zool van de indoor hockeyschoenen hoef je niet meer te letten. Tegenwoordig zijn alle indoor hockeyschoenen voorzien van een non-marking zool die geen strepen achter laat in de zaal.

Verschillende merken zaalhockeyschoenen

Net als bij veldhockeyschoenen zijn er verschillende hockeymerken die zaalhockeyschoenen aanbieden. Asics zaalhockeyschoenen zijn zeer populair door hun brede assortiment, leuk designs en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Met verschillende modellen zoals de Asics Tactic, Upcourt, Gel Rocket, Task en Gel Flare zit er altijd wel een goed model tussen de Asics zaalhockeyschoenen.
De adidas zaalhockeyschoenen zijn, net als de hockeysticks, de laatste jaren enorm populair geworden. De adidas Court Stabil en adidas Essence schoenen zorgen voor goede demping, stabiliteit en grip in de zaal.
De Brabo zaalhockeyschoenen zijn bedoeld voor kinderen en zijn makkelijk aan- en uit te trekken door de klittenbandsluiting. De Brabo zaalhockeyschoenen zijn extra verstevigd bij de neus tegen slijtage en heeft een goede pasvorm.

Zaalhockeyschoenen voor iedereen

Er wordt bij de indoor hockeyschoenen verschilt gemaakt tussen heren, indoor hockeyschoenen dames en kinderen. De indoor hockeyschoenen dames hebben een opvallend design met felle, opvallende kleuren. Daarnaast zijn de schoenen smaller en is de maattabel veel kleiner dan de heren schoenen. De adidas zaalhockeyschoenen zijn unisex en voor zowel heren als dames, terwijl de Asics zaalhockeyschoenen een heel duidelijk onderscheidt maken tussen indoorhockeyschoenen dames en heren.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen