0 artikelen - € 0,00

Artikelen 1 tot 28 van 91 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 28 van 91 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Op zoek naar de nieuwste zaalhockeyschoenen? Hockeyhuis heeft altijd de nieuwste collectie zaalhockeyschoen als eerste online staan. De grootste hockeymerken maken naast veldhockeyschoenen ook zaalhockeyschoenen.

Grootste collectie zaalhockeyschoenen

De Adidas zaalhockeyschoenen zijn verreweg het populairste merk qua zaalhockeyschoenen. Adidas brengt ieder jaar een kleine collectie zaalhockeyschoenen uit. De hockeyschoenen lijken niet op de outdoor hockeyschoenen van hockeyschoenen.
Brabo zaalhockeyschoenen zijn naast Adidas ook zeer populair onder de jonge hockeyers. De Brabo zaalhockeyschoenen collectie is zeer uitgebreid met populaire kleuren wit, zwarte en blauwe. Bij Brabo is er keuze uit de Brabo Velcro collectie en de Brabo Indoor collectie.
Naast Adidas en Brabo zaalschoenen zijn de Dita zaalhockeyschoenen zeer populair. De Dita Comfort lijn zit al een aantal jaar in de collectie van Dita en is zeer populair onder de hockeyers.

Nieuwe collectie zaalhockeyschoenen

De nieuwste collectie zaalhockeyschoenen worden rond eind oktober bekend gemaakt. Hockeyhuis heeft de nieuwste collectie altijd als eerste online staan.

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste zaal hockeyschoenen. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@hockeyhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen