• Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Adidas hockeysticks

  De adidas hockeysticks zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De hockeysticks zijn alom bekend om hun aantrekkelijke, stoere uiterlijk en worden door vele topspelers gebruikt. Zo spelen internationale topspelers als Eva de Goede, Robbert Kemperman & Billy Bakker met een adidas hockeystick.

  > Populaire modellen: ChaosFury | Estro | Fabela | Ina | Ruzo | Shosa

  Producten 1-20 van 105

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 105

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Nieuwe Adidas hockeysticks 2021-2021

  De nieuwe adidas hockeystick collectie voor het seizoen 2020-2021 zijn direct leverbaar. Adidas heeft zoals altijd weer een herkenbaar design neergezet met kwalitatief hoogstaande hockeysticks. De nieuwe collectie bevat de bekende lijnen die nog verder zijn verbeterd.

  Bekende Adidas hockeystick modellen

  De senior stickcollectie bestaat uit 7 modellen. Dit zijn de DF24, AX24, TX24, FTX24, LX24, FLX24 en de V24. De senior sticks zijn verkrijgbaar in lengtes van 36,5” tot 37,5”. De modellen zijn opgebouwd uit verschillende niveaus. Van Compo 6, Compo 5, Compo 4, Compo 3, Compo 2, Compo 1, Carbon en de Kromaskin. Des te lager de Compo , des te beter de hockeystick. De Kromaskin versie is de beste stick in de stick collecties. De Compo 6 is het instapmodel.

  De adidas Kromaskin hockeystick is de nieuwste, beste hockeystick van adidas. De adidas Kromaskin is gemaakt van 100% Hypetex Chromax Carbon voor een betere controle over de bal en extra slagkracht. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat de carbon in de hockeystick tijdens het proces wordt gekleurd, waardoor er later geen verf meer nodig is. Hierdoor wordt de stick lichter, zorgt voor meer controle en power. De dichtheid van de carbon is de hockeystick is verbeterd, waardoor de duurzaamheid van de hockeystick veel hoger is en de impact van de bal veel beter wordt geabsorbeerd. De Kromaskin hockeystick is verkrijgbaar in verschillende krommingen.

  De adidas hockeysticks zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met elk hun unieke eigenschappen. De adidas DF24 hockeysticks zijn uitermate geschikt voor strafcornerspecialisten en verdedigers die de bal vaak scoopen. Door de maximale kromming onderin de stick heb je maximale controle over de baan van de bal. De adidas AX24 hockeysticks zijn nieuw in de collectie. De AX24 hockeysticks staan voor maximale power en daarmee uitermate geschikt voor spelers die gaan voor maximale power en slagkracht tijdens het hockeyen. De TX24 en FTX24 hockeysticks zijn ontwikkeld voor de snelle, behendige hockeyers die het moeten hebben van hun techniek, dribbels en snelheid. De LX24 en FLX24 hockeystick staan voor maximale controle en zijn ideaal voor de middenvelders, spelverdelers en allround hockeyers.

  adidas heeft zijn sticks voorzien van diverse krommingen. De AX24 sticks hebben een 4Xtreme 24mm kromming. Dit is de laagst mogelijke kromming. Met dit type stick, kun je bal écht scoopen en de hoogste balsnelheid genereren. De DF24 collectie heeft een kromming van 3Xtreme 24mm. De TX24 collectie heeft een XXtreme 24mm kromming. Deze is iets lichter gebogen dan de DF24. De LX24 en FLX24 zijn voorzien van de adiBow 24 mal. Dit is de traditionele kromming voor de allround hockeyers. De V24 & FTX24 hebben een Xtreme 24mm mal. Een licht gebogen stick voor de aanvallend ingestelde hockeyer.

  adidas junior hockeysticks

  De junior collectie bestaat uit verschillende modellen. Dit zijn de LX24, FLX24, K17 & DF24. De juniorsticks zijn verkrijgbaar in lengtes variërend van 23” t/m 36”. De juniorsticks zijn voorzien van een standaard adibow kromming. Dit is de meest allround kromming, waarmee alle junioren uit de voeten kunnen.

  Adidas indoor hockeysticks

  Naast adidas veldhockeysticks heeft adidas ook een uitgebreide collectie zaalhockeysticks. Het grootste gedeelte van de adidas zaalhockeysticks is voorzien van carbon om de hockeystick sterker en duurzamer te maken. De hockeysticks zijn bedoeld voor de competitieve zaalhockeyers die het maximale uit hun spel willen halen. De adidas CB Wood Indoor hockeystick is compleet gemaakt van hout, waardoor je meer gevoel in je spel kunt leggen.