Menu
0 artikelen - € 0,00

adidas Hockeytassen

adidas heeft ook dit jaar weer een compleet nieuwe collectie hockeytassen gemaakt. De kitbags, stickbags en rugzak zijn speciaal gemaakt om jouw hockeystick veilig te kunnen vervoeren. Daarnaast is er genoeg ruimte voor andere hockeyspullen zoals hockeykleding, hockeyschoenen en hockeybitjes.

14 artikel(en)

14 artikel(en)

Op zoek naar een nieuwe adidas hockeytas?

Adidas is sinds een aantal jaren actief op de hockeymarkt. Naast hockeysticks en hockeyschoenen hebben zij ook een hockeytassen collectie gemaakt om jouw outfit compleet te maken. De collectie adidas hockeytassen is nog niet groot, maar bestaat uit adidas sticktassen en adidas rugzakken.
adidas heeft sticktassen in verschillende modellen van zeer hoge kwaliteit. De adidas hockey stick bag is een geschikt voor een klein aantal hockeysticks, terwijl je met de adidas hockey kit bag makkelijk 6 hockeysticks kan meenemen. Daarnaast is er nog ruimte voor je schoenen, bitjes enzovoort. De tassen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
De adidas hockey rugzakken zijn dit jaar voor het eerst voorzien van stickslurfen, waardoor de hockeysticks zeer makkelijk en veilig te vervoeren zijn. De adidas rugtassen heeft 3 vakken met waterdichte ritssluiting, waar genoeg ruimte is voor andere hockeyspullen zoals hockeyschoenen, hockeykleding en andere accessoires.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen