ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €75,-
 • Achteraf betalen
 • Betaal met spaarpunten!
 • Grips

  Producten 1-20 van 56

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 56

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Op zoek naar een nieuwe hockeygrip?

  Het vervangen van jouw hockeystick is vaak een dure investering, terwijl soms het vervangen van de hockeygrip al voldoende is. Een goede hockeygrip of zeem heb je al voor 4 tot 10 Euro. Met een nieuwe hockeygrip ligt de hockeystick weer lekker in de hand en nemen te trillen na het slaan af.

  Grip hockeystick vervangen

  Is jouw hockeystick toe aan een nieuwe hockeygrip, maar geen idee hoe jij dit moet vervangen? Het vervangen van een hockeygrip is relatief simpel en hieronder zullen wij stap voor stap uitleggen hoe jij dit kan doen.
  1.) Verwijder de huidige grip van de hockeystick
  2.) Verwijder alle lijmresten, achtergebleven stukjes en zorg dat de hockeystick goed droog is.
  3.) Vervolgens ga je de grip om de hockeystick wikkelen. Als je eerst wil oefenen, laat je het beschermfolie op de hockeystick zitten.
  4.) Houd de hockeystick in je linkerhand en het einde van de hockeygrip in je rechterhand
  5.) Begin met plakken aan de onderkant van de hockeystick en wikkel de grip 1 keer recht om de hockeystick heen.
  6.) Ga door met plakken in een hoek naar boven. Tip: volg hierbij de lijnen van de oude grip.
  7.) Als je bovenaan de hockeystick bent, knip je het overtollig stuk af en plak de de bovenkant af met elektriciteit tape.

  Belangrijk is om tijdens het draaien ervoor te zorgen dat de hockeygrip strak om de hockeystick zit en zorg ervoor dat er geen overlappingen of gaten zijn tussen de verschillende lagen.

  Verschillende merken hockeygrips

  Het populairste hockeygripje op dit moment is de adidas HY PU hockey grip. Deze opvallende hockeygrip is gemaakt van extra comfortabel materiaal, waardoor de grip minder snel slijt.
  Brabo heeft de Brabo Traction Grip en de Brabo Cushion grip. De zachte grips zorgen voor optimaal houvast en comfort en de tranpiratie gaatjes zorgen ervoor dat je minder snel zweethanden krijgt.
  De Dita hockeygrips zitten al sinds jaar en dag in de collectie van Hockeyhuis. De Dita Titan Grip of de Dita zeemgrip zorgen voor optimale grip en voor comfortabel stickbehandeling. Daarnaast hebben wij ook nog een echte Dita "Hockeyhuis" zeemgrip, speciaal ontwikkeld voor Hockeyhuis.
  De Grays hockeygrips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals oranje, roze, blauw, rood en nog meer kleuren. De Grays Chamois Grip is een universele hockeygrip die om elke hockeystick heen past.
  De Gryphon Towel Grip is ontwikkeld aan de hand van een speciale badstof, waardoor je met nog meer gevoel kunt hockeyen.
  Malik heeft verschillende hockeygrips en hockeytapjes. De Malik Traction Grip is het instapmodel voor iedere hockeyer. De Malik Comfort Grip is een extra zachte hockeygrip van Malik en deze kan op elke hockeystick worden gebruikt.
  De Reece hockeygrips staan bekend om hun leuke designs en felle kleuren. De Reece hockeygrips hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding en zijn altijd snel te leveren.
  De Stag hockeygrips zijn een van de populairste in de hockeywereld en dan met name de Shammy Shacks. De Stag hockeygrips vallen vooral op door de felle kleuren en goede kwaliteit.

  © 2018 Hockeyhuis.nl All Rights Reserved.