• Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Brabo Hockeysticks

  Brabo Hockey is een puur Nederlands hockeymerk met een rijke historie. Met haar vernieuwende technologieën, uitgebreide stickrange , trendy designs en complete accessoires pakket, heeft Brabo voor iedere hockeyer het juiste product. Brabo sticks zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Deze dragen bij aan de uitstekende speeleigenschappen. Dit is dan ook de reden dat vele nationale en internationale toppers kiezen voor Brabo.

  > Populaire modellen: Elite | G-Force | O'Geez | Pure | Traditional | Tribute

  Producten 1-20 van 81

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 81

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Nieuwe hockeystick Brabo nodig?

  De Brabo hockeysticks behoren al jaren tot één van de beste merken in de hockeymarkt. Brabo zal altijd blijven innoveren en luistert goed naar hun sponsor spelers, zoals Margo van Geffen, Lidewij Welten, Jelle Galema en voorheen Maartje Paumen. De Brabo Hockeysticks lopen daarom altijd voor op de concurrentie en zal dit ook altijd blijven doen.

  Brabo hockeystick senior

  Brabo heeft ook dit jaar weer een grote collectie hockeysticks voor senioren neergezet. De hockeystick collectie bestaat uit 5 verschillende lijnen, namelijk de Elite, de Traditional, de Tribute, de Heritage en de Pure serie. Iedere serie heeft zijn eigen specificaties en voordelen.

  De Brabo Elite Series is de nieuwe en beste hockeystick lijn van de nieuwe Brabo collectie. De Brabo Elite hockeysticks zijn voorzien van Carbon met de Dyneema technologie, waardoor de hockeystick extreem licht zijn en toch voorzien van maximale power en gevoel. Daarnaast zijn de hockeysticks voorzien van van hoge kwaliteit Pre-peg carbon fibers, voor de maximale stijfheid en slagkracht om makkelijk balsnelheid te genereren. De Tradional hockeysticks zijn verrijkt met de Wrap Around technologie voor extra stijfheid op de zwakke punten van de hockeystick voor extra duurzaamheid.

  De Brabo Traditional Carbon series is inmiddels een welbekende serie, die al jaren succesvol in de collectie van Brabo Hockey zit. Deze serie is ontwikkeld in samenwerking met de beste hockeysterren van de wereld zoals Maartje Paumen en Margot van Geffen. De Tradional hockeysticks zijn verrijkt met de Wrap Around technologie voor extra stijfheid op de zwakke punten van de hockeystick voor extra duurzaamheid.

  De Brabo 'Tribute Series' is ontworpen met het oog op comfort en 'toegankelijkheid' voor ieder type speler. Dit is een collectie sticks die direct het goede gevoel geeft en hierdoor geschikt is voor elk niveau. Voor 'specialisten' biedt de Tribute Series eveneens uitkomst; een stick met veel 'gevoel', grote slagkracht of een afwijkende draai. Het zit allemaal in de Tribute Series, de lijn voor spelers die zichzelf uit durven dagen.

  De Brabo Heritage Series is één van de nieuwe hockeystick lijnen van Brabo. De Heritage lijn heeft een nieuw trendy design, waarmee Brabo hockey een compleet andere weg is ingestoken ten opzichte van hun andere hockeysticks. De Brabo Pure Series zijn trendy hockeysticks met unieke designs voor een trendy en modern uiterlijk. 

  Brabo Stick Junior

  Brabo is vooral bekend vanwege zijn kindersticks. De kinder hockeysticks zijn bekend om hun vrolijke, kleurrijke design. De junior hockeystick collectie heeft meerder modellen, zoals de G-Force, O'Geez en de Traditional. Binnen deze lijnen zijn voor alle jongens en meisjes een leuke hockeystick te vinden. Het grootste gedeelte van de Brabo junior hockeysticks zijn gemaakt van hout voor een beter gevoel in de hockeystick, waardoor het makkelijk is om de techniek te leren en de vaardigheden verder te ontwikkelen. Naarmate de junioren ouder worden kunnen zij overstappen naar een kunststof hockeystick en later zelfs naar een hockeystick met een klein carbonpercentage. Op deze manier kunnen zij vast wennen aan een stijvere hockeystick en meer slagkracht.