0 artikelen - € 0,00
Brabo Hockeysticks

Brabo Hockeysticks

Artikelen 1 tot 28 van 124 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 28 van 124 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Brabo Hockeystick senior modellen

De Brabo senior collectie bestaat uit verschillende modellen zoals de MP17, Traditional, Tribute & Pure Girl. De sticks zijn ontwikkeld voor alle type spelers. Of je nu een aanvaller of een verdediger bent. Voor elk niveau heeft Brabo een stick ontwikkeld. Brabo hockeysticks zijn bekend om hun designs. Van stoere landen thema’s tot originele dames sticks. De Senior sticks komen in verschillende lengtes. Van 36,5” t/m 39,5” voor de extra lange dames en heren.

De Brabo Textreme hockeysticks zijn de beste hockeysticks uit de Brabo collectie. Het speciale carbon in de Textreme hockeysticks zorgt ervoor dat er minder plastic nodig is, waardoor er nog meer kracht en power uit de hockeystick kan worden gehaald. Een andere technologie is de Power zone technology die ervoor zargt dat de krachten van een backhandschot over de gehele shaft worden verdeeld.

Junior modellen Brabo hockeysticks

Brabo is vooral bekend vanwege zijn kindersticks. De kinder hockeysticks zijn bekend om hun vrolijke, kleurrijke design. De junior hockeystick collectie heeft meerder modellen, zoals de G-Force, Neo, O'Geez en de Traditional. Binnen deze lijnen zijn voor alle jongens en meisjes een leuke hockeystick te vinden.

Brabo MP17 collectie

Bijzonder is de MP17 collectie. Deze is ontwikkeld in samenwerking met Maartje Paumen, de beste speelster ter wereld. De senior MP17 stick is één van de beste sticks, die Brabo ooit heeft gemaakt. De MP17 collectie heeft sticks voor volwassenen & kinderen. Daarnaast heeft de MP17 lijn ook hockey tassen in dezelfde stijl.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen