ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Brabo Hockeyschoenen

  De Brabo Junior Hockeyschoenen zijn al jaren zeer populair onder de hockeyende jeugd. De Brabo Hockeyschoenen zijn makkelijk aan en uit te trekken door de klittenbandsluiting. De complete collectie Brabo hockeyschoenen staat nu online.

  > Populaire modellen: Tribute | Velcro

  Producten 1-20 van 25

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 25

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Bekendste modellen Brabo hockeyschoenen

  Brabo heeft sinds een paar jaar een aantal lijnen hockeyschoenen die zeer geschikt zijn voor de beginnende, kleine hockeyer. Brabo richt zicht eigenlijk alleen maar op de junior hockeyer, die ook geinteresseerd zijn in hun hockeysticks en hockeytassen.
  De Brabo Velcro lijn zit ook dit jaar in de collectie. De opvallende lijn is dit jaar verkrijgbaar in het wit, zwart, blauw en roze. Vorig jaar was dit al het bekendste en populairste model van Brabo, waardoor ze dit jaar het aantal hebben verhoogd van 2 naar 4. De Brabo Velcro schoenen hebben een handige klitterbandsluiting en hebben een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.
  De Brabo Hybrid schoenen zitten dit jaar niet in de collectie, omdat ze zich dit jaar meer op de Brabo Velcro hebben gericht. De Brabo Tribute hockeyschoenen zijn de vervangers van de Brabo Hybrid. De Brabo Tribute hockeyschoenen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk blauw/roze, oranje/blauwe en roze/groen. De Brabo Tribute hockeyschoenen zijn voorzien van een verharde hielkap, waardoor je extra bescchermd bent tijdens het lopen en tegen de ballen. Daarnaast hebben de hockeyschoenen een duurzame zool door een extra stabiliteitsplaat, waardoor de hockeyschoenen langer meegaan.

  Brabo Indoor hockeyschoenen

  De Brabo Velcro hockeyschoenen zijn er niet alleen in een outdoorversie, maar ook in een indoorversie. De indoor hockeyschoenen zijn voorzien van klittenband, waardoor deze makkelijk aan en uit te trekken is. De Brabo Velcro Indoor schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren