• Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Brabo Hockeyschoenen

  De Brabo Junior Hockeyschoenen zijn al jaren zeer populair onder de hockeyende jeugd. De Brabo Hockeyschoenen zijn makkelijk aan en uit te trekken door de klittenbandsluiting. De complete collectie Brabo hockeyschoenen staat nu online.

  > Populaire modellen: Tribute | Velcro

  16 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  16 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Bekendste modellen Brabo hockeyschoenen

  Brabo heeft sinds een paar jaar een aantal lijnen hockeyschoenen die zeer geschikt zijn voor de beginnende, kleine hockeyer. Brabo richt zicht eigenlijk alleen maar op de junior hockeyer, die ook geinteresseerd zijn in hun hockeysticks en hockeytassen.
  De Brabo Velcro lijn zit ook dit jaar in de collectie. De opvallende lijn is dit jaar verkrijgbaar in het wit, zwart, blauw en roze. Vorig jaar was dit al het bekendste en populairste model van Brabo, waardoor ze dit jaar het aantal hebben verhoogd van 2 naar 4. De Brabo Velcro schoenen hebben een handige klitterbandsluiting en hebben een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.
  De Brabo Hybrid schoenen zitten dit jaar niet in de collectie, omdat ze zich dit jaar meer op de Brabo Velcro hebben gericht. De Brabo Tribute hockeyschoenen zijn de vervangers van de Brabo Hybrid. De Brabo Tribute hockeyschoenen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk blauw/roze, oranje/blauwe en roze/groen. De Brabo Tribute is voorzien van een verharde hielkap, waardoor je extra bescchermd bent tijdens het lopen en tegen de ballen. Daarnaast hebben de hockeyschoenen een duurzame zool door een extra stabiliteitsplaat, waardoor de hockeyschoenen langer meegaan.

  Brabo Indoor hockeyschoenen

  De Brabo Velcro hockeyschoenen zijn er niet alleen in een outdoorversie, maar ook in een indoorversie. De indoor hockeyschoenen zijn voorzien van klittenband, waardoor deze makkelijk aan en uit te trekken is. De Brabo Velcro Indoor schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren

  De beste hockeyschoenen kopen

  Het is van groot belang voor je spel om de juiste hockeyschoenen te kopen. De juiste hockeyschoenen verbeteren je spel en helpen je blessures te voorkomen. Bij het uitzoeken van de beste hockeyschoenen is het verstandig om de volgende eigenschappen in het achterhoofd te houden: schokdemping, stabiliteit en steun, draagcomfort, grip en het type ondergrond waar je op speelt.

  Hoe meer je rent, springt en hoe harder de ondergrond, des te belangrijker het schokdempend vermogen van je hockeyschoenen. De juiste stabiliteit en steun voorkomt dat je voeten gaan schuiven in je schoenen en dat je enkels zwikken. Maak je veel wend- en keerbewegingen? Kies dan voor schoenen die op alle plaatsen in de breedte strak zitten, vanwege de stevigheid en stabiliteit. Er moet weinig ruimte over zijn in je schoenen. Het type ondergrond waarop je speelt, stelt specifieke eisen aan de grip (profiel) en de schokdemping (tussenzool) van je schoen.

  De grootste collectie hockeyschoenen

  Hockeyhuis heeft de grootste collectie hockeyschoenen van de bekendste hockeymerken zoals adidas, Asics, Brabo, Dita, Grays, Osaka, Princess en Reece.
  De adidas hockeyschoenen zijn zeer populair geworden in de hockeywereld. Sinds de eerste hockeyschoenen in 2013 heeft adidas de markt overgenomen en hebben zij inmiddels negen verschillende modellen. De adidas Hockey Lux schoenen is het paradepaardje van de adidas collectie. De lichte hockeyschoenen staan voor duurzaamheid, stabiliteit en schokdemping. De adidas adiPower zit al jaren in de collectie en bekend om zijn schokdemping en stabiliteit. De adidas Zone Dox schoenen zijn bedoeld voor de snelle, behendige spelers die het moeten hebben van hun dribbels. De instapmodellen zijn dit jaar de adidas Flexcloud en de adidas Divox hockeyschoenen. Daarnaast heeft adidas ook nog een speciale dames lijn, de adidas Fabela hockeyschoenen. De Fabela X, Fabela Zone en de Fabela Rise hebben een smallere leest en een stoere dameslook.
  Om de collectie af te maken heeft adidas uiteraard ook drie verschillende kindermodellen gemaakt. De adidas Hockey Junior schoenen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren voor de jongste hockeyers.
  De Asics hockeyschoenen maken al jaren populaire hockeyschoenen en dat is ze ook dit jaar weer gelukt. De Asics Blackheath is inmiddels al toe aan de zevende editie. De Asics Gel Blackheath is gemaakt voor krachtige hockeyspelers met een brede voet. De Asics Gel Typhoon schoenen voor de snelle, behendige spelers die regelematig snelle draai- en sprintbewegingen maken. Het laatste model zijn de Asics Gel Lethal schoenen die maximale flexibiliteit bieden voor de allround hockeyer.
  De Dita hockeyschoenen zijn compleet vernieuwd dit jaar. Dita heeft vorig jaar de LGHT, STBL en Fix and Go geintroduceerd en daar zullen zij dit jaar op door bouwen. De LGHT hockeyschoenen zijn lichtgewicht hockeyschoenen voor snelle, behendige hockeyers die een dribbel of actie in huis hebben. De Dita STBL hockeyschoenen zorgen voor ondersteuning en stabiliteit van de voeten. De modellen lopen op van 100, 300, 500 naar 700. Voor de kids heeft Dita ook de Fix and Go hockeyschoenen.
  Van de Brabo hockeyschoenen, Grays hockeyschoenen en Reece hockeyschoenen hebben wij ook de complete collectie online staan, alleen is deze collectie veel kleiner dan bijvoorbeeld adidas.

  Hockeyschoenen sale

  Wil jij de beste hockeyschoenen kopen, maar niet bereid of in de mogelijkheid om voor het nieuwste model te gaan? Neem dan een kijkje bij onze hockeyschoenen sale. Dit zijn goedkope hockeyschoenen uit oudere collecties, maar wel van zeer goede kwaliteit. Dan weet je zeker dat je de beste prijs/kwaliteitsverhouding hebt.