• Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Reece Hockeysticks

  Op zoek naar de nieuwste collectie Reece hockeysticks? Reece is de laatste jaren bekend geworden met hun Reece hockeykleding. Drie jaar geleden is Reece ook begonnen met het produceren van hockeysticks. Eerst hebben zijn Reece kindersticks ontworpen en later zijn ze ook overgestapt naar volwassen Reece sticks. De Reece hockeysticks kunnen gecombineerd worden met de Reece hockeyschoenen, Reece hockeytassen en hockeykleding.

  Producten 1-20 van 50

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 50

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  De nieuwe collectie Reece hockeysticks

  De Reece hockeysticks worden gekenmerkt door de kleurrijke en frisse designs, waar veel hockeyers zich tot aangetrokken voelen. Reece Australia heeft in de laatste jaren al een goede naam opgebouwd in de hockeykleding, waardoor de stap naar hockeysticks heel logisch te noemen is.
  De Reece sticks zijn mede ontwikkeld door de Nederlandse hockeyschool in Eindhoven. Ze bezitten de ideale balans in gewicht, grip en vorm om het spel van de balcontrole en slagtechniek perfect onder de knie te krijgen. De stick is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en is geschikt voor alle seniorspelers.

  Hightech hockeysticks, verschillende boogmaten en hockeysticks met een extra lange grip: Reece Australia biedt een compleet assortiment voor elke positiespeler, junior of senior en voor gebruik op het veld of in de zaal. Mede door het winnen van een aantal consumentenprijzen voor wat betreft levensduur en kwaliteit heeft Reece Australia zich geworteld in de wereld van de hockeysport.

  De beste hockeystick kiezen

  Het kiezen van een goede hockeystick wordt nogal eens onderschat. Het spelen met de beste hockeystick kan de kwaliteit van je spel daadwerkelijk verhogen. Vooral de lengte, kromming en het carbongehalte van een stick zijn van cruciaal belang.

  De lengte van een hockeystick

  Een te lange hockeystick zorgt dat het lastiger wordt om de techniek in de vingers te krijgen. Een te korte hockeystick vermindert de slagkracht van de speler en de kans is groot dat je kind de verkeerde houding aanneemt.
  De lengte van de sticks worden aangegeven in inches. De beste manier om te meten is vanaf de grond tot het heupbot. De lengte hockeystick die je dan nodig hebt kun je vinden op de productpagina onder maattabel. Hiermee zorg je ervoor dat de kinderen altijd met de goede maat hockeysticks lopen.
  De gebruikelijke lengte voor senioren is een hockeystick 36 5 inch, echter zijn er sommige hockeyers die hun voorkeur geven aan verlengde hockeystick. Onder een verlengde hockey stick verstaan wij een 37,5", 38,5". 39,5" of een 40".

  Kromming van een hockeystick

  Iedere hockeystick heeft een kromming, die wordt aangeduid in millimeters (mm). De kromming van de hockeystick ligt tussen de 16mm en de 25mm. Volgens de officiële reglementen van de KNHB is de maximale kromming 25mm. De stelregel is ‘Hoe krommer de stick, hoe meer snelheid je kunt meegeven aan de push’. Spelers die de sleeppush doen gebruiken vaak een hockeystick met maximale kromming. Dit komt omdat de bal bij de sleeppush van achter het lichaam moet komen.
  Daarnaast is het zeer belangrijk om te kijken waar de maximale kromming zich bevindt. Als de kromming dicht bij de haak zit is de zeer geschikt voor strafcornerspecialisten en spelers die de bal veel pushen. Als de kromming meer naar het midden van de hockeystick zit, is het een allround hockeystick die alle facetten van het hockeyspel bevatten.

  Kinder hockeystick

  Hockeyhuis heeft een hockeystick collectie voor jong en oud. De senior hockeysticks bestaan uit de maten 36 5 inch, 37,5 inch, 38,5 inch, 39,5 inch en 40 inch.
  De hockeystick junior zijn verkrijgbaar van 21 inch t/m 36 inch. Om zeker te zijn van de juiste lengte kun je gebruik maken van de meetmethode van Hockeyhuis. Op deze manier vind je altijd de juiste maat kinder hockeysticks, zodat je kind altijd in de goede houding kan hockeyen. De collectie hockeystick junior bestaat uit alle bekende hockey merken, zoals adidas, Brabo, Dita, Grays, Indian Maharadja, Malik, Osaka, Reece, Stag en TK. Kortom er is genoeg keuze om de ideale kinder hockeystick uit te zoeken!

  Hockeystick kopen in de aanbieding

  Hockeyhuis heeft ook altijd hockeysticks in de aanbieding. Het gaat hierbij om "ouderen" hockeysticks van eerdere collecties. Deze hockeysticks zijn in de sale en worden aangeboden voor een lagere prijs. Als je altijd op de hoogte wilt zijn van de laatste hockeystick aanbiedingen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Wij zullen je wekelijks op de hoogte houden van de nieuwste collectie, aanbiedingen en innovaties.