Menu
0 artikelen - € 0,00
Sluiten

Reece Hockeysticks

“Reece

Op zoek naar de nieuwste collectie Reece hockeysticks? Reece is de laatste jaren bekend geworden met hun Reece hockeykleding. Drie jaar geleden is Reece ook begonnen met het produceren van hockeysticks. Eerst hebben zijn Reece kindersticks ontworpen en later zijn ze ook overgestapt naar volwassen Reece sticks. De Reece hockeysticks kunnen gecombineerd worden met de Reece hockeyschoenen, Reece hockeytassen en hockeykleding.

Artikelen 1 tot 28 van 46 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 28 van 46 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2

De nieuwe collectie Reece hockeysticks

De Reece hockeysticks worden gekenmerkt door de kleurrijke en frisse designs, waar veel hockeyers zich tot aangetrokken voelen. Reece Australia heeft in de laatste jaren al een goede naam opgebouwd in de hockeykleding, waardoor de stap naar hockeysticks heel logisch te noemen is.
De Reece sticks zijn mede ontwikkeld door de Nederlandse hockeyschool in Eindhoven. Ze bezitten de ideale balans in gewicht, grip en vorm om het spel van de balcontrole en slagtechniek perfect onder de knie te krijgen. De stick is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en is geschikt voor alle seniorspelers.

Hightech hockeysticks, verschillende boogmaten en hockeysticks met een extra lange grip: Reece Australia biedt een compleet assortiment voor elke positiespeler, junior of senior en voor gebruik op het veld of in de zaal. Mede door het winnen van een aantal consumentenprijzen voor wat betreft levensduur en kwaliteit heeft Reece Australia zich geworteld in de wereld van de hockeysport.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen