• Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Zaal Hockeysticks

  Producten 1-20 van 133

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 133

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Verschil tussen zaalhockeysticks en veldhockeysticks

  Als je van het veld naar de zaal gaat heb je natuurlijk een ander soort hockeystick nodig. De zaalhockeysticks lijken heel erg op de veldhockeysticks. Beide hockeysticks hebben een krul aan het uiteinde met een bolle en een platte kant. Uiteraard mag de bal alleen met de platte kant worden geslagen.

  Het verschil tussen de veldhockeystick en de zaalhockeystick zit hem voornamelijk in het gewicht en de dikte. Een zaalhockeystick is platter, lichter, waardoor een speler veel snellere bewegingen kan maken. Zaalhockeysticks zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan een kunststof veldhockeystick.

  Nieuwste modellen indoor hockeysticks

  De indoor hockeysticks zijn er in veel verschillende merken, maar het populairste merk zijn uiteraard de adidas zaalsticks. Adidas heeft een beperkte collectie indoor sticks, omdat zij zich meer richten op de veldhockeysticks. Toch heeft adidas een aantal hoogstaande zaalsticks weten te produceren, zoals de Counterblast.

  Brabo heeft een grote selectie aan indoor hockeysticks, waardoor er altijd een goed model voor je tussen zit. De Brabo indoor hockeystick valt op door zijn mooie, opvallende design bijvoorbeeld de Brabo Traditional Carbon 80 Inch Indoor Hockeystick, die je goed kunt matchen met een Brabo hockeytas.

  Dita heeft een mooie collectie met zaalhockeysticks die al jaren in de collectie zitten. De Dita Mega, Giga en FX R10 zitten al enige tijd in de collectie. De zaal hockeysticks zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een leuk design.

  Grays heeft een mooie collectie zaalhockeysticks met een herkenbaar design. De Grays heeft een aantal teamlijnen zoals de Grays 200i en Grays GX serie. Grays is een bekend merk onder de hockeyers en veranderd weinig aan uitstraling.

  Indian Maharadja is een redelijk nieuwe speler op het gebied van zaalhockeysticks. Er is daarom ook maar een beperkte collectie beschikbaar. De zaal hockeysticks hebben een mooi design en zijn van zeer hoge kwaliteit.

  Malik Naranja is een stijlvolle en goede zaalhockeystick. Hij wordt gemaakt van hout en verstevigd om de duurzaamheid te verbeteren. De sticks hebben een herkenbaar en gaaf patroon.

  Mercian heeft zaalsticks voor degene die power achter zijn schot wil zetten, door het frame van composiet dat verstevigd is met glasfiber vezels dat zorgt voor meer slakracht tijdens het spelen. Ook zijn ze uitgerust met een Mercian soft-grip touch grip.

  Stag hebben al jaren een stabiele collectie aan zaalhockeysticks. De sticks hebben een buiging van 22mm en ze worden ook wel “easy touch” genoemd. De Stag zaalhockeysticks onderscheiden zich niet qua design, maar qua kwaliteit en prijs.