Grays G5000 Sticktas

Regular Price € 94,95 Special Price € 74,95
SKU
6606101

De Grays G5000 Sticktas heeft een groot ontwerp met maximale opbergruimte. Er is een apart compartiment voor 4 hockeysticks, zodat je ze veilig kunt opbergen en vervoeren. Daarnaast zijn er 3 grote opbergvakken voor andere uitrusting.

De tas beschikt over een ruim vak voor waardevolle spullen, zodat je je persoonlijke items veilig kunt opbergen tijdens het sporten. De waterbestendige basismateriaal van de tas beschermt je spullen tegen vochtige omstandigheden, waardoor je met een gerust hart kunt trainen en spelen, zelfs als het weer niet meewerkt. De Grays G5000 Sticktas heeft een dubbel gevoerde draagriem ontwerp en een gevoerde achterkant voor extra comfort tijdens het dragen. Of je nu naar het veld, de training of een wedstrijd gaat, deze tas biedt het nodige comfort om je spullen gemakkelijk mee te nemen.

Met zijn ruime opbergmogelijkheden, duurzame constructie en comfortabele ontwerp is de Grays G5000 Sticktas de perfecte metgezel voor hockeyspelers die al hun uitrusting veilig en georganiseerd willen houden.

SKU: 6606101

Merk: Grays

Kleur: blauw