Craft Active Roundneck LS

As low as € 22,95 Regular Price € 49,95
Craft Active Roundneck WMN Model 1903714 B199 thermo shirt lange mouw Dames Thermo WMNS Black
SKU
1903714-B199
De Be Active kledinglijn van Craft laat u optimaal presteren in elke weersomstandigheid.

De Be Active lijn is een van de drie secties binnen de "Baselayer" lijn van Craft. De Baselayer lijn is ontworpen als een "tweede huid" voor tijdens het sporten. De structuur van de stoffen en de technieken van verschillende stiksels werken op elkaar in om efficient vocht van de huid te transporteren. Voor optimale prestatie dient deze laag kleding gedragen te worden onder de buitenste laag kleding, ongeacht de weersomstandigheden. Deze Baselayer lijn bestaat uit drie categorieën: Stay Cool, Be Active en Keep Warm.

De Be Active kleding creeert een optimaal klimaat voor langdurig sporten in elke weersomstandigheid. Warmte wordt snel afgevoerd, net als vocht. Deze kleding behoort tot de meest vertrouwde basislaag tijdens het sporten en zal ervoor zorgen dat u optimaal presteert.
De Active Roundneck Long Sleeve heeft een ronde en hierdoor goed ventilerende hals. Het shirt heeft een vrouwelijk uiterlijk door de stoffen panelen aan de zijkanten. Omdat het shirt een uitstekende vochtafvoer biedt, platte naden heeft en een perfecte pasvorm blijft u hiermee droog en kunt u op een comfortabele manier sporten.

SKU: 1903714-B199

Merk: Craft

Kleur: Zwart