Menu
0 artikelen - € 0,00

adidas AX24 Hockeystick

“adidas

De adidas AX24 hockeysticks zijn dit jaar nieuw in de hockeystickcollectie van adidas. De AX24 hockeysticks zijn speciaal ontwikkeld voor aanvallende spelers die kiezen voor power en slagkracht. De hockeystick is voorzien van een 4Xtreme24 kromming van maximaal 24mm op 20mm, wat vergelijkbaar is met een Low Bow hockeystick. De adidas AX24 hockeysticks zijn verkrijgbaar in Kromakin, Carbon, Compo 1, Compo 2 en Compo 4 uitvoering.

> Populaire modellen: AX24 | DF24 | FLX24 | FTX24 | LX24 | TX24 | V24

> Compo: Kromaskin | Carbon | Compo 1 | Compo 2 | Compo 3 | Compo 4 | Compo 6 | Core 7

4 artikel(en)

4 artikel(en)

adidas AX24 Kromaskin Hockeystick

De adidas AX24 Kromaskin hockeystick is de beste hockeystick uit de nieuwe hockeysticklijn van adidas, de AX24 collectie. De AX24 collectie is speciaal ontworpen voor de aanvallers, zowel de spits als de buitenspelers. De hockeystick heeft een 4Xtreme24 kromming, wat vergelijkbaar is met een Low Bow kromming om het dribbelen met de bal te verbeteren.

De adidas AX24 Kromaskin is gemaakt van 100% Hypetex Chromax Carbon voor een betere controle over de bal en extra slagkracht. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat de carbon in de hockeystick tijdens het proces wordt gekleurd, waardoor er later geen verf meer nodig is. Hierdoor wordt de stick lichter, zorgt voor meer controle en power. De dichtheid van de carbon is de hockeystick is verbeterd, waardoor de duurzaamheid van de hockeystick veel hoger is en de impact van de bal veel beter wordt geabsorbeerd. De hockeystick is voorzien van een Pure Control Head voor extreme controle in elke situatie. Het vergrote oppervlak zorgt voor betere controle, een centrale sweet spot en minder gewicht in de krul.

adidas AX24 Carbon Hockeystick

De adidas AX24 Carbon is gemaakt van 90% Carbon met de carbonplate voor extra stijfheid en slagkracht in de hockeystick. De hockeystick is voorzien van een Pure Control Head voor extreme controle in elke situatie. Het vergrote oppervlak zorgt voor betere controle, een centrale sweet spot en minder gewicht in de krul.

adidas AX24 Compo 1 Hockeystick

De adidas AX24 Compo 1 is gemaakt van 70% Carbon met de carbonplate voor extra stijfheid en slagkracht in de hockeystick. De 25% Glasfiber zorgt voor meer gevoel in de hockeystick voor een betere controle over de bal. De hockeystick is voorzien van een Pure Control Head voor extreme controle in elke situatie. Het vergrote oppervlak zorgt voor betere controle, een centrale sweet spot en minder gewicht in de krul.

adidas AX24 Compo 2 Hockeystick

De adidas AX24 Compo 2 is gemaakt van 50% Carbon met de carbonplate voor extra stijfheid en slagkracht in de hockeystick. De 45% Glasfiber zorgt voor meer gevoel in de hockeystick voor een betere controle over de bal. De hockeystick is voorzien van een Pure Control Head voor extreme controle in elke situatie. Het vergrote oppervlak zorgt voor betere controle, een centrale sweet spot en minder gewicht in de krul.


adidas AX24 Compo 6 Hockeystick

De adidas AX24 Compo 6 is gemaakt van 95% Glasfiber en 5% Aramide. De glasfiber zorgt voor extra comfort en voorkomt vibratie van de hockeystick, waardoor deze hockeystick ideaal is voor beginners, tieners die voor het eerste overstappen op een volwassen hockeystick. Door het comfort in de hockeystick is controle over de bal veel makkelijker, waardoor je de techniek sneller onder de knie krijgt. De hockeystick is voorzien van een Pure Control Head voor extreme controle in elke situatie. Het vergrote oppervlak zorgt voor betere controle, een centrale sweet spot en minder gewicht in de krul.

USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen