Menu
0 artikelen - € 0,00
Sluiten

Hockeybitje

Artikelen 1 tot 28 van 102 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 28 van 102 in totaal

Bekijk pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hockeybitje

De grootste collectie gebitsbeschermers staat nu online bij Hockeyhuis. De bekendste hockeymerken zoals Brabo bitjes, Dita bitjes, Grays bitjes, ShockDoctor bitjes, Stag bitjes en Stanno bitjes.

De grootste collectie hockeybitjes

Het is zeer belangrijk om je goed te beschermen tijdens het hockeyen en dan met name je gebit. Het is inmiddels ook verplicht door de KNHB, omdat er veel te veel ongelukken waren waarbij er geen hockeybitje werd gedragen.
Er zijn veel verschillende soorten gebitsbeschermers voor normaal gebit, voor beugels, voor junioren, voor senioren en hockeybitjes met een smaakje. Zo zit er altijd een hockeybitje bij dit precies bij jou past.
De populairste bitjes zijn de Dita hockeybitjes, vanwege de lage aanschafprijs. Andere populaire modellen zijn de Stag hockeybitjes en de ShockDoctor hockeybitjes. Bekijk nu de gehele collectie online!

Klantenservice

Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste hockeybitjes. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@hockeyhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.


USP's van Hockeyhuis Openingstijden Retournen