ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Schoenen

  19 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  19 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Indoor hockeyschoenen

  Op zoek naar een nieuwe indoor hockeyschoenen?

  Hockeyhuis heeft een grote collectie indoor hockeyschoenen van de belangrijkste hockeymerken zoals Reece indoor hockeyschoenen, adidas indoor hockeyschoenen, Brabo indoor hockeyschoenen en Dita indoor hockeyschoenen

  De grootste collectie indoor hockeyschoenen

  Als het indoor hockeyseizoen begint is het belangrijk om goede indoor hockeyschoenen te hebben. Hockeyhuis heeft een uitgebreide collectie indoor hockeyschoenen van de bekendste hockeymerken.
  De Brabo indoor hockeyschoenen zijn voornamelijk voor kinderen en vallen op door hun opvallende en felle designs. De schoenen zijn gemakkelijk aan te trekken door de klitterband sluiting.
  Dita heeft vooral indoor hockeyschoenen zijn voor senioren en dit zijn kwalitatief hoogstaande hockeyschoenen. Zo heeft de vernieuwde Dita Gold Rush Indoor hockeyschoen een bredere loopzool voor uitstekende grip en stabiliteit.
  De Reece Wave indoor schoenen zijn gemaakt voor kinderen en hebben mooie designs.
  Adidas blijft ook bij de indoor hockeyschoenen het populairste merk.

  Klantenservice

  Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste indoor hockeyschoenen. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@hockeyhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.