ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €75,-
 • Achteraf betalen
 • Betaal met spaarpunten!
 • Indoor Hockeysticks

  Wil jij een nieuwe indoor hockeystick kopen? Bekijk de grootste collectie indoor hockeysticks nu online bij Hockeyhuis. De bekendste hockeymerken zoals adidas, Brabo, Grays, Indian Maharadja, Osaka of Reece zitten in de collectie van Hockeyhuis. Deze hockeymerken komen ieder seizoen met nieuwe modellen, innovaties om hun sticks te verbeteren. Om het maximale uit je spel te halen is het kiezen van de beste hockeystick, kromming, carbonpercentage essentieel. Maak daarom gebruik van onze filters om zo bij de beste hockeystick voor jou uit te komen of neem contact op met onze klantenservice voor uitgebreid advies.

  > Populaire merken: adidas | Brabo | Grays | Indian Maharadja | Osaka | Princess | Reece

  > Doelgroep: Junior |  Senior

  Producten 1-20 van 46

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 46

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Verschil tussen indoor hockeysticks en veldhockeysticks

  Als je van het veld naar de zaal gaat heb je natuurlijk een ander soort hockeystick nodig, omdat je in de zaal de bal alleen maar mag pushen en niet mag slaan. De indoor hockeysticks zijn qua vorm precies hetzelfde, alleen is een indoor hockeystick veel minder dik en daarmee ook een stuk lichter. Hierdoor kan een speler veel snellere bewegingen en acties maken. Daarnaast zijn zaalhockeystick ook een stuk goedkoper dan veldhockeysticks.

  De beste indoor hockeystick kiezen

  Het kiezen van een goede indoor hockeystick wordt nogal eens onderschat. Het spelen met de beste hockeystick kan de kwaliteit van je spel daadwerkelijk verhogen. Vooral de lengte, kromming en het carbongehalte van een stick zijn van cruciaal belang.

  De lengte van een hockeystick

  Een te lange indoor hockeystick zorgt dat het lastiger wordt om de techniek in de vingers te krijgen. Een te korte hockeystick vermindert de slagkracht van de speler en de kans is groot dat je kind de verkeerde houding aanneemt.
  De lengte van de sticks worden aangegeven in inches. De beste manier om te meten is vanaf de grond tot het heupbot. De lengte hockeystick die je dan nodig hebt kun je vinden op de productpagina onder maattabel. Hiermee zorg je ervoor dat de kinderen altijd met de goede maat hockeysticks lopen.
  De gebruikelijke lengte voor senioren is een hockeystick 36 5 inch, echter zijn er sommige hockeyers die hun voorkeur geven aan verlengde hockeystick. Onder een verlengde hockey stick verstaan wij een 37,5", 38,5". 39,5" of een 40".

  Kinder hockeystick

  Hockeyhuis heeft een hockeystick collectie voor jong en oud. De senior hockeysticks bestaan uit de maten 36 5 inch, 37,5 inch, 38,5 inch, 39,5 inch en 40 inch.
  De Indoor hockeystick junior zijn verkrijgbaar van 21 inch t/m 36 inch. Om zeker te zijn van de juiste lengte kun je gebruik maken van de meetmethode van Hockeyhuis. Op deze manier vind je altijd de juiste maat kinder hockeysticks, zodat je kind altijd in de goede houding kan hockeyen. De collectie hockeystick junior bestaat uit alle bekende hockey merken, zoals adidas, Brabo, Dita, Grays, Indian Maharadja, Malik, Osaka, Princess en Reece. Kortom er is genoeg keuze om de ideale kinder hockeystick uit te zoeken!

  Hockeystick kopen in de aanbieding

  Hockeyhuis heeft ook altijd hockeysticks in de aanbieding. Het gaat hierbij om "ouderen" hockeysticks van eerdere collecties. Deze hockeysticks zijn in de sale en worden aangeboden voor een lagere prijs. Als je altijd op de hoogte wilt zijn van de laatste hockeystick aanbiedingen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Wij zullen je wekelijks op de hoogte houden van de nieuwste collectie, aanbiedingen en innovaties.

  © 2018 Hockeyhuis.nl All Rights Reserved.