• Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Sticks

  16 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  16 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Op zoek naar de nieuwste modellen indoor hockeysticks? Hockeyhuis heeft de grootste collectie indoor hockeysticks met daarin de bekendste hockeymerken zoals adidas, Brabo, Dita, Grays en nog veel meer!

  Verschil tussen indoor stick en veldstick

  Als je van het veld naar de zaal gaat heb je natuurlijk een ander soort hockeystick nodig. De indoor hockeysticks lijken heel erg op de veldhockeysticks. Beide hockeystick hebben een krul aan het uiteinde met een bolle en een platte kant. Uiteraard mag de bal alleen met de platte kant worden geslagen.

  Het verschil tussen de veldhockeystick en de indoor hockeystick zit hem voornamelijk in het gewicht en de dikte. Een indoor hockeystick is platter, lichter, waardoor een speler veel snellere bewegingen kan maken. Indoor hockeysticks zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan een kunststof veldhockeystick.

  Nieuwste modellen indoor hockeysticks

  De indoor hockeysticks zijn er in veel verschillende merken, maar het populairste merk zijn uiteraard de adidas zaalsticks. Adidas heeft een beperkte collectie indoor sticks, omdat zij zich meer richten op de veldhockeysticks. Toch heeft adidas een aantal hoogstaande zaalsticks weten te produceren, zoals de V24 en de X24.

  Brabo heeft een grote selectie aan indoor hockeysticks, waardoor er altijd een goed model voor je tussen zit. De Brabo indoor hockeystick valt op door zijn mooie, opvallende design die je goed kunt matchen met een Brabo hockeytas.

  Dita heeft een mooie collectie met zaalhockeysticks die al jaren in de collectie zitten. De Dita Mega, Giga en FX R10 zitten al enige tijd in de collectie. De zaal hockeysticks zijn voor zeer hoge kwaliteit en hebben een leuk design.

  Grays heeft een grote collectie zaalhockeysticks met een herkenbaar design. De Grays heeft een aantal teamlijnen zoals de Revo, Grays i en Grays GX serie. Grays is een bekend merk onder de hockeyers en veranderd weinig aan uitstraling.

  Indian Maharadja is een redelijk nieuwe speler op het gebied van zaalhockeysticks. Er is daarom ook maar een beperkte collectie beschikbaar. De zaal hockeysticks hebben een mooi design en zijn van zeer hoge kwaliteit.

  De Princess zaalhockeysticks zijn al jaren bekend door dat Teun de Nooijers met deze sticks speelden. Tegenwoordig heeft Princess een nieuwe lijn, namelijk de Princess ID zaalhockeysticks.

  Stag hebben al jaren een stabiele collectie aan zaalhockeysticks. De Stag zaalhockeysticks onderscheiden zich niet qua design, maar qua kwaliteit en prijs.

  Klantenservice

  Alle producten zijn voorzien van afbeeldingen en omschrijvingen, zodat je goed geinformeerd bent over de beste indoor sticks. Mocht je alsnog vragen hebben kun je terecht bij de klantenservice op 0348-419365, via de mail op info@hockeyhuis.nl of op werkdagen via de chat op de website.