ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €75,-
 • Achteraf betalen
 • Betaal met spaarpunten!
 • Indoor Hockeyhandschoenen

  Indoor hockeyhandschoenen zijn heel belangrijk bij het beschermen van jouw handen en vingers tegen de impact van de ballen en hockeysticks. Daarnaast is de indoor hockeyhandschoen verplicht om te dragen tijdens de indoor hockeywedstrijden en -trainingen.

  > Populaire merken: Brabo | Grays | Indian Maharadja | Osaka | Reece

  Producten 1-20 van 42

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Producten 1-20 van 42

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Op zoek naar nieuw indoor hockeyhandschoenen?

  In het hockey is het belangrijk om jezelf goed te beschermen. Het beschermen van je handen is zeer belangrijk in het hockey en zeker in de zaal. In de zaal zijn hockeyhandschoenen verplicht tijdens trainingen en wedstrijden, zodat jouw handen en vingers altijd beschermd zijn tegen de impact van de ballen en hockeysticks.

  De grootste collectie indoor hockeyhandschoenen

  Een indoor hockeyhandschoen is verplicht voor de linkerhand, maar tegenwoordig kiezen er ook steeds meer hockeyers ervoor om ook hun rechterhand te beschermen.

  Bekijk daarom de grootste collectie indoor hockeyhandschoenen nu online op Hockeyhuis. De Indoor hockeyhandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. De populairste hockeymerken zijn Brabo Indoor hockeyhandschoenen, Indian Maharadja Indoor Hockeyhandschoenen en Grays Indoor Hockeyhandschoenen

  Welke maat Indoor hockeyhandschoen heb ik nodig?

  Het is lastig om te bepalen welke maat Indoor hockeyhandschoen je nodig hebt voor jezelf of voor je kind. Hockeyhuis heeft in samenwerking met de leveranciers een maattabel gemaakt die gebruikt kan woorden als richtlijn bij het kiezen van de juiste handschoenmaat.

  - Leg een meetlit over de knokkels van je hand en meet de omtrek in centimeters

  Mocht je toch nog vragen hebben over de Indoor handschoenen kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice voor deskundig advies.

  Omtrek in centimeter Maat
  < 14 XXS
  14 - 16 XS
  16,1 - 18 S
  18,1 - 22 M
  22,1 - 26 L
  26,1+ XL