ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Sticks

  Geen producten gevonden voor deze selectie.

  Op zoek naar de grootste collectie keeperssticks van Nederland? Hockeyhuis heeft de grootste collectie keeperssticks van de bekendste merken nu online staan met korting.

  Keepersticks kopen

  Als keeper doe je er alles aan om alle ballen tegen te houden. Hierbij maak je gebruik van legguards, kickers, tock, helm en nog veel meer. Een keeperstick is echter ook belangrijk om de ballen te kunnen stoppen.

  Een keeperstick heeft een speciale krul aan de onderkant van de hockeystick. Deze keeperstick is beschikbaar in twee verschillende versies. De ene versie heeft een hobbel in het rechte gedeelte van de keeperstick. Hiermee creëer je als keeper een voordeel bij de backhandstop op de grond. Bij een hockeystick schiet de bal nog wel een onder de hockeystick, doordat de krul van de hockeystick van de grond is getild. Dit speciale hobbeltje in de keeperstick vult dit gat en voorkomt dat de bal eronder door schiet Deze stick komt goed uit bij een leren handschoen, maar werkt minder goed bij een foam handschoen.

  De tweede versie van de keeperstick is de verlengde krul. Het oppervlak van de stick wordt door deze verlengde krul groter. Hierdoor wordt de kans om de bal te stoppen veel groter.