ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Gebitsbeschermers

  Geen producten gevonden voor deze selectie.

  Bitje Hockey

  Hockeybitjes beschermen jouw tanden tegen ernstige beschadigingen van het gebit. De hockeybitjes zijn gemaakt van plastic die de impact van de bal verdelen over het gebit en daardoor de impact van de bal opvangen. De hockeybitjes moeten, voordat ze gedragen worden, eerst in heet water worden gedoopt. Het plastic wordt soepel, waardoor het hockeybitje een perfecte pasvorm krijg als je deze in je mond doet.
  Naast normale hockeybitjes zijn er ook gebitsbeschermers met speciale tandartsverzekering. Dat betekent dat als je toch schade hebt aan je tanden tijdens het dragen van één van de bitjes, dan kun je de tandartsrekening op de leverancier verhalen. Lees hiervoor goed de productomschrijving om te kijken welke gebitsbeschermers hier aan meedoen.

  Verschillende merken gebitsbeschermer hockey

  Er zijn veschillende merken die gebitsbeschermers aanbieden. Brabo, Dita en Reece hockeybitjes zijn goede basis modellen die voldoende bescherming bieden voor de recreatieve hockeyer. De gebitsbeschermers zijn gemaakt van plastic en vormen goed naar de mond. Deze hockeybitjes zijn goedkoper dan de andere merken, maar leveren goede bescherming.
  Stag heeft een zeer uitgebreide collectie hockeybitjes. Naast het instapmodel, die zeer vergelijkbaar zijn met de Brabo, Dita en Reece hockeybitjes, heeft Stag ook nog hockeybitjes voor beugels en met tandartsverzekering. De Stag Opro hockeybitjes bieden de meeste bescherming van alle bitjes door de unieke dempende tussenlaag. De Stag Opro bitjes staat aan ook garant voor de gemaakte kosten bij gebitsschade op het hockeyveld.
  De Shock Doctor bitjes komen officieel uit de vechtsport en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit. De Shock Doctor bitjes hebben de perfecte pasvorm door de drie verschillende materiaallagen, waardoor de impact goed wordt geabsorbeerd. Shock Doctor heeft ook bitjes met een speciale smaak zoals mint, framboos of bubblegum.

  Hockeybitje voor beugel

  Naast de normale hockeybitjes zijn er ook speciale hockeybitjes voor beugeldragers. Deze hockeybitjes zijn universeel en passen over alle soorten beugels heen en bevat medische silliconen. Het hockeybitje voor beugel wordt zelfs vanzelf aangepast aan de stand van de tanden. De hockeybitjes voor beugeldrages kunt u vinden aan de hand van de termen 'Braces' en 'Ortho".

  Hockeybitje kinderen

  Op zoek naar hocky gebitsbeschermers voor je kind? De meeste hockeymerken leveren hun hockeybitjes in twee verschillende maten, namelijk junior en senior. Over het algemeen is een junior bitje voor kinderen tot 11 jaar en moeten zijn daarna overstappen op een senior bitje. Uiteraard is elk kind anders en kun je het beste aanhouden dat een kind over moet gaan op een senior bitje, zodra het kind zijn/haar kiezen heeft gewisseld.