Hockeyschoenen Maat 49

Filteren

Op zoek naar nieuwe hockeyschoenen in maat 49? De leukste hockeyschoenen van de bekendste hockeymerken zoals adidas, Asics, Brabo, Mizuno, Osaka of Reece. Bekijk alle hockeyschoenen nu met korting online!

> Populaire merken: adidas | Asics | Brabo | Mizuno | Osaka | Reece

Ondergrond: Veld | Zaal

> Doelgroep: JuniorSenior

Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
  1. Asics Gel-Peake 2 Heren Hockeyschoenen
    As low as € 94,95 Regular Price € 119,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Hockeyschoenen in maat 49 vervullen een essentiële rol voor volwassen spelers die zich engageren op het hockeyveld. Naast het bieden van comfort dragen deze schoenen bij aan de prestaties en bescherming van de speler. Bij het selecteren van hockeyschoenen in maat 49 zijn diverse overwegingen van belang.

Een nauwkeurige pasvorm is cruciaal, waarbij de schoenen voldoende ruimte moeten bieden voor de voeten zonder onnodige drukpunten. Verstelbare sluitingen, zoals veters of klittenband, spelen een wezenlijke rol in het handhaven van stabiliteit tijdens het spel.

De buitenzool is een kritisch element van hockeyschoenen en moet niet alleen duurzaam zijn maar ook voorzien zijn van een gripvast patroon dat geschikt is voor verschillende soorten grasvelden. Een hoogwaardige buitenzool bevordert wendbaarheid en voorkomt uitglijden.

Bescherming is een centraal aspect, met speciale aandacht voor verstevigingen rond de tenen en enkels. Dit biedt bescherming tegen impact en vermindert het risico op blessures, vooral tijdens intensieve speelmomenten.

Ademende materialen in de schoenen zorgen voor ventilatie en vochtregulatie, wat bijdraagt aan het behoud van comfort gedurende langdurige speelsessies.