ClickCease
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Dita hockeyschoenen

  Dita is al jaren één van de bekendste merken in de hockeywereld. De Dita hockeyschoenen hebben een complete metamorfose ondergaan met nieuwe technieken en vooral nieuwe designs. Dita heeft een uitgebreide collectie voor alle hockeyspelers of je nu op topniveau of amateurniveau speelt.

  > Populaire modellen: LGHT | STBL

  > Ondergrond: Veld | Zaal

  11 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  11 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Nieuwe collectie Dita hockeyschoenen

  Dita heeft de hockeyschoenen collectie compleet omgegooid en een groot aantal nieuwe modellen geintroduceerd. De nieuwe modellen heten LGHT, STBL en Oberon Fix and Go JR.

  Het topmodel van de Dita hockeyschoenencollectie zijn de Dita LGHT 700 High Footglove hockeyschoenen. Het is een lichtgewicht hockeyschoen voor senioren met een nieuw bovenwerk. De sok aan de bovenkant zorgt voor een betere pasvorm, waardoor de hockeyschoenen veel comfortabeler zijn tijdens het lopen.

  De STBL 700 High footglove heeft net als de LGHT 700 een sok aan de bovenkant voor extra comfort. De lichtgewicht schoenen hebben een laag profiel, waardoor je betere grip hebt op het veld. De hockeyschoenen zijn geschikt voor zowel zand als watervelden en zijn verkrijgbaar in het zwart en in het oranje.

  De Dita LGHT 500 hockeyschoenen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen, waarbij twee modellen Slim Fit is voor als de smallere voeten. Het is een lichtgewicht hockeyschoen voor senioren met een nieuw bovenwerk.

  Net als de Dita LGHT 500 hockeyschoenen zijn de Dita STBL 500 hockeyschoenen verkrijgbaar in drie verschillende modellen, waarvan één model voorzien is met Slim Fit. De schoen is voorzien van een combinatie van PU en leer, waarbij het leer zorgt voor nog meer stevigheid tijdens het lopen.

  Dita hockeyschoenen junior

  Er zijn ook junior uitvoeringen van de Dita LGHT en Dita STBL. De Dita STBL 300 High Footglove is het topmodel van de kindercollectie en is voorzien van een sok voor een betere pasvorm. Daarnaast zijn er ook nog de Dita STBL 100 JR en de Dita LGHT 100 JR beide verkrijgbaar in drie verschillende modellen. Deze modellen zijn allemaal voorzien van een veteruitvoering. De Dita Oberon Fix and Go komt als enige terug vanuit de oude collectie. De hockeyschoenen Dita junior zijn voorzien van een klittenbandsluiting en zijn verkrijgbaar drie verschillende modellen.