Paarse Hockeystick

Filteren

Paarse hockeysticks voegen een vleugje mysterie en elegantie toe aan het hockeyveld. De kleur paars, bekend om creativiteit en luxe, geeft deze sticks niet alleen een onderscheidende uitstraling maar belichaamt ook een stijlvolle en gedurfde benadering van het spel. Of het nu een diep aubergine, helder violet of lichte lavendel is, paarse hockeysticks brengen een dosis eigenzinnige verfijning naar het spel.

> Populaire merken: adidas | Brabo | Indian Maharadja | Osaka | Reece

> Materiaal: Hout | Kunststof/Carbon

> Kleur: Blauw | Bruin | Geel | Grijs | Groen | Oranje | Paars | Rood | Roze | Wit | Zwart

Filter
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
 1. Brabo Elite 3 WTB Forged Carbon CC Hockeystick
  As low as € 194,95 Regular Price € 259,95
 2. Brabo Elite 3 WTB Forged Carbon LB Hockeystick
  As low as € 194,95 Regular Price € 259,95
 3. Brabo Elite 3 WTB Forged Carbon ELB Hockeystick
  As low as € 194,95 Regular Price € 259,95
 4. Brabo Traditional Carbon 80 CC Hockeystick
  As low as € 139,95 Regular Price € 179,95
 5. Brabo Traditional Carbon 80 LB Hockeystick
  As low as € 139,95 Regular Price € 179,95
 6. Brabo Elite 3 Forged Carbon LB Junior Hockeystick
  As low as € 101,95 Regular Price € 119,95
 7. Brabo O'Geez Floral Junior Hockeystick
  As low as € 31,95 Regular Price € 39,95
 8. Brabo IT Traditional Carbon 80 LB Indoor Hockeystick
  As low as € 69,95 Regular Price € 89,95
 9. Grays Blast Junior Hockeystick
  As low as € 33,95 Regular Price € 39,95
 10. Osaka Vision GF Hockeystick
  As low as € 49,95 Regular Price € 84,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina

Paarse hockeysticks brengen een vleugje mysterie en elegantie naar het hockeyveld, waar de kleur paars staat voor creativiteit, luxe en individualiteit. Het kiezen van een paarse hockeystick gaat verder dan esthetiek; het is een statement van eigenheid en stijlbewustzijn.

De keuze voor een paarse hockeystick weerspiegelt vaak een verlangen naar onderscheiding en originaliteit. Paars, als een koninklijke en toch gedurfde kleur, straalt niet alleen visuele aantrekkingskracht uit, maar kan ook een persoonlijkheid laten schijnen op het veld. Spelers die voor paars kiezen, tonen vaak een streven naar creativiteit en individualiteit in hun spel.

Of het nu gaat om een diep aubergine, helder violet of een lichte lavendel, paarse hockeysticks voegen een dosis eigenzinnigheid toe aan de uitrusting. Ze bieden niet alleen een opvallende en onderscheidende look, maar kunnen ook een positieve invloed hebben op het moraal en de zelfexpressie van het team.

De beste hockeystick kiezen

Het kiezen van een goede hockeystick wordt nogal eens onderschat. Het spelen met de beste hockeystick kan de kwaliteit van je spel daadwerkelijk verhogen. Vooral de lengte, kromming en het carbongehalte van een stick zijn van cruciaal belang.

De lengte van een hockeystick

Een te lange hockeystick zorgt dat het lastiger wordt om de techniek in de vingers te krijgen. Een te korte hockeystick vermindert de slagkracht van de speler en de kans is groot dat je kind de verkeerde houding aanneemt.
De lengte van de sticks worden aangegeven in inches. De beste manier om te meten is vanaf de grond tot het heupbot. De lengte hockeystick die je dan nodig hebt kun je vinden op de productpagina onder maattabel. Hiermee zorg je ervoor dat de kinderen altijd met de goede maat hockeysticks lopen.
De gebruikelijke lengte voor senioren is een hockeystick 36 5 inch, echter zijn er sommige hockeyers die hun voorkeur geven aan verlengde hockeystick. Onder een verlengde hockey stick verstaan wij een 37,5 en 38,5 inch.

Kromming van een hockeystick

Iedere hockeystick heeft een kromming, die wordt aangeduid in millimeters (mm). De kromming van de hockeystick ligt tussen de 16mm en de 25mm. Volgens de officiële reglementen van de KNHB is de maximale kromming 25mm. De stelregel is ‘Hoe krommer de stick, hoe meer snelheid je kunt meegeven aan de push’. Spelers die de sleeppush doen gebruiken vaak een hockeystick met maximale kromming. Dit komt omdat de bal bij de sleeppush van achter het lichaam moet komen.
Daarnaast is het zeer belangrijk om te kijken waar de maximale kromming zich bevindt. Als de kromming dicht bij de haak zit is de zeer geschikt voor strafcornerspecialisten en spelers die de bal veel pushen. Als de kromming meer naar het midden van de hockeystick zit, is het een allround hockeystick die alle facetten van het hockeyspel bevatten.

Kinder hockeystick

Hockeyhuis heeft een hockeystick collectie voor jong en oud. De senior hockeysticks bestaan uit de maten 36 5 inch, 37,5 inch en 38,5 inch.
De hockeystick junior zijn verkrijgbaar van 21 inch t/m 36 inch. Om zeker te zijn van de juiste lengte kun je gebruik maken van de meetmethode van Hockeyhuis. Op deze manier vind je altijd de juiste maat kinder hockeysticks, zodat je kind altijd in de goede houding kan hockeyen. De collectie hockeystick junior bestaat uit alle bekende hockey merken, zoals adidas, Brabo, Grays, Indian Maharadja, Malik, Osaka, Reece en TK. Kortom er is genoeg keuze om de ideale kinder hockeystick uit te zoeken!

Hockeystick kopen in de aanbieding

Hockeyhuis heeft ook altijd hockeysticks in de aanbieding. Het gaat hierbij om "ouderen" hockeysticks van eerdere collecties. Deze hockeysticks zijn in de sale en worden aangeboden voor een lagere prijs. Als je altijd op de hoogte wilt zijn van de laatste hockeystick aanbiedingen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Wij zullen je wekelijks op de hoogte houden van de nieuwste collectie, aanbiedingen en innovaties.