• Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Dita Hockeytassen

  Op zoek naar een beste Dita hockeytassen?

  De nieuwste collectie Dita hockeytassen voor het seizoen 2017-2018 staat weer online bij Hockeyhuis. Dita heeft ook dit jaar weer een aantal verschillende soorten tassen geproduceerd. De Dita Stickbag Giant zit weer in de collectie, samen met de Dita Champs backpack en de Dita Original Backpack. Bekijk de complete Dita hockeytassen collectie nu online.

  De grootste collectie Dita hockeytassen

  De Dita Stickbag Giant is weer terug is de Dita hockeytassen collectie. De Dita Stickbag Giant is een handige tas, waar meerdere hockeysticks inpassen. Door de 2 schouderbanden is de Stickbag makkelijk op je rug te dragen. Naast ruimte voor hockeysticks heeft de Stickbag Giant ook meerder vakken voor de rest van je hockeyspullen.
  De Dita Hockey Champs Backpack zat vorig jaar ook in de collectie, maar het design van de tas is aangepast. De Dita backpack is in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk zwart, lichtblauw, navy en groen. De Dita Champs Backpack is bedoeld voor de kleinste hockeyers om zo hun hockeystick veilig te kunnen vervoeren.
  De Dita Original Edition Backpack is een grote versie van de Dita Hockey Champs Backpack. De Original Backpack is verkijgbaar in dezelfde kleuren, maar heeft een grote formaat. Hierdoor passen er meer spullen in de hockeytas. De hockeytas is bedoeld voor de oudere jeugdspelers.

  Op zoek naar een goede sticktas?

  De sticktassen zijn speciaal gemaakt voor het meenemen van één of meerdere hockeysticks. De sticktas is een langwerpige tas waar de hele hockeystick in zijn geheel inpast. Er zijn verschillende soorten en maten sticktassen, waardoor er in de ene tas meer sticks passen dan in de andere tas. Naast je hockeystick is er nog genoeg ruimte om ook je kleding en hockeyschoenen in de tas te stoppen.

  Het voordeel van de sticktassen is dat je altijd een reserve hockeystick mee kunt nemen. Naast de sticks kun je ook andere producten meenemen zoals hockeyschoenen & hockeykleding. Daarnaast heeft de sticktas twee schouderbanden, waardoor deze makkelijk op de rug te dragen is. Het is dus een ideale tas om mee te nemen op de fiets.

  Verschillende merken hockeystick tas

  adidas heeft sticktassen in verschillende modellen van zeer hoge kwaliteit. De adidas hockeystick bag is geschikt voor een klein aantal hockeysticks, terwijl je met de adidas hockey kit bag makkelijk 6 hockeysticks kan meenemen. Daarnaast is er nog ruimte voor je schoenen, bitjes enzovoort. De tassen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
  Brabo is de koploper op het gebied van tassen, dus ook sticktassen. De verschillende modellen hebben allen hun eigen kenmerken en ruimtes, waardoor het belangrijk is om de omschrijving goed te lezen. De coole, frisse design maken deze sticktassen ook nog eens leuk om te zien.
  Grays is een klassiek merk, dat al sinds jaar en dag kwaliteits sticktassen maakt. De sticktassen zijn minder flitsend als die van Brabo, maar de kwaliteit van Grays is van het hoogste niveau.
  TK heeft een grote collectie hockey sticktassen. De tassen hebben een leuk design en zijn van topkwaliteit. De verschillende modellen kunnen allen een bepaald aantal hockeysticks kwijt in de tas. In de omschrijving zal worden aangegeven hoeveel sticks je kunt meenemen in de tas.
  De laatste jaren is Osaka uitgegroeid tot één van de populairste merken, zo niet het populairste hockeymerk op het gebied van hockeystick tassen. De Osaka sticktassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten zoals de medium, large en de Custom sticktas. De sticktassen van Osaka zijn gemaakt van 100% tarpauline en zijn compleet waterdicht.