• Gratis verzending vanaf €49,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Gryphon Hockeytassen

  Bekijk de nieuwe collectie Gryphon hockeytassen staat nu online. De rugtassen en sticktassen zijn speciaal gemaakt om jouw hockeystick veilig te kunnen vervoeren.

  De grootste collectie Gryphon hockeytassen

  Gryphon staat bekend om zijn sticktassen collectie en dan voornamelijk de Gryphon Deluxe Dave Hockeybag. De Gryphon Deluxe Dave hockeybag is een enorm succes en wordt ieder jaar weer verbeterd. In de sticktassen, zoals de Gryphon Deluxe Dave sticktas, passen soms wel 4 hockeysticks en daarnaast is er nog genoeg ruimte om de rest van jouw hockeyspullen in de tas op te bergen. Naast de Deluxe Dave sticktas is er ook de Speedy Sam sticktas. Deze sticktas is voorzien van wieltjes, waardoor de sticktas makkelijk te vervoeren is.
  De sticktassen zijn verkrijgbaar in het zwart, blauw, roze en in het grijs. Dezelfde kleuren zijn ook gebruikt bij het maken van de Gryphon rugtassen. De Gryphon Little Mo Backpacks is voorzien van een stickslurf, zodat jouw hockeystick altijd veilig kan worden vervoerd. De backpack is voorzien van een speciaal compartement met schuim voor een laptop of tablet. Naast het grote vak zijn er nog 5 zakken, zodat alle hockeyspullen altijd mee kunnen worden genomen. De tas kan om de middel wordt vastgemaakt met zogenaamde clipping riemen.

  Op zoek naar een goede sticktas?

  De sticktassen zijn speciaal gemaakt voor het meenemen van één of meerdere hockeysticks. De sticktas is een langwerpige tas waar de hele hockeystick in zijn geheel inpast. Er zijn verschillende soorten en maten sticktassen, waardoor er in de ene tas meer sticks passen dan in de andere tas. Naast je hockeystick is er nog genoeg ruimte om ook je kleding en hockeyschoenen in de tas te stoppen.

  Het voordeel van de sticktassen is dat je altijd een reserve hockeystick mee kunt nemen. Naast de sticks kun je ook andere producten meenemen zoals hockeyschoenen & hockeykleding. Daarnaast heeft de sticktas twee schouderbanden, waardoor deze makkelijk op de rug te dragen is. Het is dus een ideale tas om mee te nemen op de fiets.

  Verschillende merken hockeystick tas

  adidas heeft sticktassen in verschillende modellen van zeer hoge kwaliteit. De adidas hockeystick bag is geschikt voor een klein aantal hockeysticks, terwijl je met de adidas hockey kit bag makkelijk 6 hockeysticks kan meenemen. Daarnaast is er nog ruimte voor je schoenen, bitjes enzovoort. De tassen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
  Brabo is de koploper op het gebied van tassen, dus ook sticktassen. De verschillende modellen hebben allen hun eigen kenmerken en ruimtes, waardoor het belangrijk is om de omschrijving goed te lezen. De coole, frisse design maken deze sticktassen ook nog eens leuk om te zien.
  Grays is een klassiek merk, dat al sinds jaar en dag kwaliteits sticktassen maakt. De sticktassen zijn minder flitsend als die van Brabo, maar de kwaliteit van Grays is van het hoogste niveau.
  TK heeft een grote collectie hockey sticktassen. De tassen hebben een leuk design en zijn van topkwaliteit. De verschillende modellen kunnen allen een bepaald aantal hockeysticks kwijt in de tas. In de omschrijving zal worden aangegeven hoeveel sticks je kunt meenemen in de tas.
  De laatste jaren is Osaka uitgegroeid tot één van de populairste merken, zo niet het populairste hockeymerk op het gebied van hockeystick tassen. De Osaka sticktassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten zoals de medium, large en de Custom sticktas. De sticktassen van Osaka zijn gemaakt van 100% tarpauline en zijn compleet waterdicht.