• Gratis verzending vanaf €25,-
 • Gratis retourneren
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Brabo Hockeytassen

  Ook dit jaar is de Brabo hockeytassen collectie weer compleet vernieuwd met verfrissend designs. De Brabo schoudertassen zijn de populairste hockeytassen in de hockeywereld, vanwege de mooie designs en de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Naast de schoudertassen heeft Brabo ook een uitgebreide collectie hockey rugtassen en sticktassen.

  > Populaire modellen: Keepertassen | Rugtassen | Schoudertassen | Sticktassen

  16 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  1. 319.05050.010
   Brabo Storm Sticktas
   Speciale prijs € 27,95 Normale prijs € 39,95
  2. 319.05040.030
   Brabo Tribute Sticktas
   Speciale prijs € 41,95 Normale prijs € 59,95
  3. 319.05030.040
   Brabo Traditional Sticktas
   Speciale prijs € 55,95 Normale prijs € 79,95
  4. 319.05030.030
   Brabo Traditional Sticktas
   Speciale prijs € 55,95 Normale prijs € 79,95
  5. 319.05030.020
   Brabo Traditional Sticktas
   Speciale prijs € 55,95 Normale prijs € 79,95
  6. 319.05030.010
   Brabo Traditional Sticktas
   Speciale prijs € 55,95 Normale prijs € 79,95
  7. 319.05020.020
   Brabo Elite Kangaroo Sticktas
   Speciale prijs € 62,95 Normale prijs € 89,95
  8. 319.05010.010
   Brabo Elite Kangaroo Sticktas
   Speciale prijs € 69,95 Normale prijs € 99,95
  9. Gryphon Speedy Sam Sticktas
   Gryphon Speedy Sam Sticktas
   Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 99,95
  10. Gryphon Deluxe Dave Sticktas
   Gryphon Deluxe Dave Sticktas
   Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 79,95
  11. Gryphon Thin Finn Sticktas
   Gryphon Thin Finn Sticktas
   Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 59,95
  12. Gryphon Speedy Sam Sticktas
   Gryphon Speedy Sam Sticktas
   Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 99,95
  13. Gryphon Thin Finn Sticktas
   Gryphon Thin Finn Sticktas
   Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 59,95
  14. Gryphon Speedy Sam Sticktas
   Gryphon Speedy Sam Sticktas
   Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 99,95
  15. Gryphon Thin Finn Sticktas
   Gryphon Thin Finn Sticktas
   Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 59,95
  16. Gryphon Deluxe Dave Sticktas
   Gryphon Deluxe Dave Sticktas
   Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 79,95

  16 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Op zoek naar een goede Brabo hockeytas?

  Er worden op dit moment veel hockeytassen verkocht in Nederland, maar de Brabo hockeytassen blijven verreweg de populairste hockeytassen. De hockeytassen van Brabo zijn van zeer hoge kwaliteit en in verschillende maten te verkrijgen, waardoor de Brabo tassen geschikt zijn voor jong en oud. Alle tassen zijn voorzien van een stickslurf of genoeg ruimte in de tas, waardoor de stick makkelijk en veilig te vervoeren is. Daarnaast hebben de tassen een opvallend en leuk design, waardoor het gehele hockeypubliek zich voelt aangetrokken. Ook heeft Brabo verschillende modellen hockeytassen.

  Brabo schoudertassen

  De Bowlingbag is het populairste model van alle Brabo hockeytassen. De hockeytas heeft een ruim vak waar alle hockeykleding, accessoires en andere spullen in kunnen worden gedaan. De stickslurf zorgt ervoor dat de stick makkelijk in de Bowlingbag kan worden geschoven. De Brabo hockeytas heeft twee handvaten, waardoor deze lekker en makkelijk in de hand ligt. Daarnaast is de tas voorzien van een schouderband, zodat de tas op de rug kan worden gedragen tijdens het fietsen. Deze Brabo bowlingbags zijn uiterst betrouwbaar, veilig en gaan lang mee.

  Brabo rugzakken

  De Brabo Backpacks of ookwel Brabo rugzakken zijn beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen, maar worden voornamelijk gebruikt door kinderen. Dit komt door de twee schouderbanden, waardoor de tas om beide schouders gaat. Veel ouders kopen deze tas voor de veiligheid van hun kind tijdens het fietsen. De Brabo rugtas is ook voorzien van genoeg opbergruimte en een stickslurf, zodat naast de hockeystick ook de hockeyschoenen, -kleding en -accessoires mee kunnen worden genomen.

  Brabo sticktassen

  De Brabo sticktas is zeer geschikt om meerdere hockeysticks in te vervoeren in tegenstelling tot de backpacks en bowlingbags. De sticktassen zijn voorzien van twee schouderbanden en een enkele schouderband, waardoor de sticktas van Brabo op meerdere manieren te dragen zijn. Naast meerdere hockeysticks is er ook nog ruimte voor hockeyschoenen, -kleding en -accessoires kunnen worden meegenomen.

  Op zoek naar een goede sticktas?

  De sticktassen zijn speciaal gemaakt voor het meenemen van één of meerdere hockeysticks. De sticktas is een langwerpige tas waar de hele hockeystick in zijn geheel inpast. Er zijn verschillende soorten en maten sticktassen, waardoor er in de ene tas meer sticks passen dan in de andere tas. Naast je hockeystick is er nog genoeg ruimte om ook je kleding en hockeyschoenen in de tas te stoppen.

  Het voordeel van de sticktassen is dat je altijd een reserve hockeystick mee kunt nemen. Naast de sticks kun je ook andere producten meenemen zoals hockeyschoenen & hockeykleding. Daarnaast heeft de sticktas twee schouderbanden, waardoor deze makkelijk op de rug te dragen is. Het is dus een ideale tas om mee te nemen op de fiets.

  Verschillende merken hockeystick tas

  adidas heeft sticktassen in verschillende modellen van zeer hoge kwaliteit. De adidas hockeystick bag is geschikt voor een klein aantal hockeysticks, terwijl je met de adidas hockey kit bag makkelijk 6 hockeysticks kan meenemen. Daarnaast is er nog ruimte voor je schoenen, bitjes enzovoort. De tassen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
  Brabo is de koploper op het gebied van tassen, dus ook sticktassen. De verschillende modellen hebben allen hun eigen kenmerken en ruimtes, waardoor het belangrijk is om de omschrijving goed te lezen. De coole, frisse design maken deze sticktassen ook nog eens leuk om te zien.
  Grays is een klassiek merk, dat al sinds jaar en dag kwaliteits sticktassen maakt. De sticktassen zijn minder flitsend als die van Brabo, maar de kwaliteit van Grays is van het hoogste niveau.
  TK heeft een grote collectie hockey sticktassen. De tassen hebben een leuk design en zijn van topkwaliteit. De verschillende modellen kunnen allen een bepaald aantal hockeysticks kwijt in de tas. In de omschrijving zal worden aangegeven hoeveel sticks je kunt meenemen in de tas.
  De laatste jaren is Osaka uitgegroeid tot één van de populairste merken, zo niet het populairste hockeymerk op het gebied van hockeystick tassen. De Osaka sticktassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten zoals de medium, large en de Custom sticktas. De sticktassen van Osaka zijn gemaakt van 100% tarpauline en zijn compleet waterdicht.

  © 2018 Hockeyhuis.nl All Rights Reserved.