• Gratis verzending vanaf €75,-
 • Achteraf betalen
 • Betaal met spaarpunten!
 • Filteren

  Keepersmateriaal

  1 product

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  1 product

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Hockey keepersspullen

  Het Hockeyhuis beschikt over een groot assortiment met allerlei verschillende producten. Zo bieden wij keepersmateriaal aan van verschillende merken. Wij hebben body protectors, keepersbroek, elleboogbeschermers, handschoenen en helmen in ons assortiment. Maar ook keerperskleding, legguards & kickers, shirts, sticks, tassen en een tok zijn bij ons te vinden. Voor de hockey keeper is er dus genoeg keuze. Een paar voorbeelden van merken die wij hebben voor het keepersmateriaal zijn Brabo, OBO, Grays en TK.
  Het eerste wat een hockey keeper nodig heeft is een body protector. Deze body protector beschermt je bovenlichaam, zowel aan de voor- als achterkant, tegen de impact van de hockeyballen. De bodyprotectors zijn verkrijgbaar zonder elleboogbeschermers, maar ook inclusief elleboogbeschermers. Deze elleboogbeschermers beschermen meestal je hele bovenarm en elleboog tegen ballen en vangen de impact van het duiken op. De keeperhandschoenen beschermen je handen en tegelijkertijd kun je de bal wegstoten. De ene handschoenen geeft je de mogelijkheid om je keepersstick vast te houden, terwijl de andere handschoen je de mogelijkheid geeft om de ballen hard weg te stoten.
  Een keepershelm is essetieel voor een hockey keeper. De helm beschermt je hoofd en je nek tegen de harde ballen die op het doel worden geschoten. De helm is voorzien van een groot vizier, zodat je de bal nooit uit het oog verliest. De legguards en kickers beschermen je benen en voeten tegen de impact van de hockeyballen. Met de kickers kun je de ballen wegtrappen en de legguards zullen de bal ver van het doel wegkaatsen.

  Keeperskleding hockey

  Naast goede bescherming is ook de hockey keeperskleding belangrijk om je keeperspak compleet te maken. Het hockey keepersshirt zit over de body protector en andere lichaamsbescherming heen en zorgt dat alle bescherming goed op zijn plek blijft zitten. De ruime pasvorm van de keepersshirt zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid tijdens het keepen.
  De hockey keepersbroeken doe je over de andere bescherming heen zoals de tok. De keepersbroek bevatten extra bescherming die de impact van de duiken opvangen. Zo hoef je niet bangen te zijn voor pijnlijke heupen of benen.

  © 2018 Hockeyhuis.nl All Rights Reserved.